Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sasha
|
Zaslal: st květen 18, 2011 8:39 pm Předmět: DOPORUČUJI +++ Citroen servis PaM- pan HALUZA BRNO |
|
|
Přátelé Xantiáci, teď teprve mohu srovnávat kvalitu práce provedenou p. Haluzou v Brně.Začnu od začátku problému. Několik let jsem moji Xantii jezdil servisovat k nejmenovanému pánovi do Holetína a žil v domnění, že je to nejlepší, co jsem mohl pro moji Xantii udělat -za ceny nepřemrštěné.
Bohužel můj názor na um a nízké ceny oprav pana z Holetína jsem musel změnit .Začalo to to poruchou prasklé hadice řízení.
Oprava mě byla účtována v ceně 8hodin práce+ materiál.Jaké bylo moje rozčarování a pocit z jízdy?Zvuk motoru připomínal kabinu v traktoru. Do řízení se přenášely velké rázové vlny!!.Odpověď na mé námitky:Lépe to nejde,jezdí to v normě!!! To vše bylo způsobeno špatně provedenou amaterskou náhradou za vadnou trubkohadici řízení.Až návštěva pana
HALUZY z BRNA problém odstranila. Během 3 HODIN závady odstranil- za poloviční cenu a ještě mi doplnil koule a promazal táhla.Práce navíc -ZDARMA!!.Děkuji tímto a dávám palec nahoru pro servis PaM pana HALUZY.Přesto že je vzdálen 150KM nelituji projetých km ...ODBORNÍK NA SVÉM MÍSTÌ!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kirkiz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|