Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Krt€K
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
Pánové, díky za infa sice to není nejblíž, ale myslím, že se to vyplatí anudit se nebudu, jsem od přírody zvědavej  _________________ "Nemusíte to pochopit. Stačí to přijmout."
"Lepší bejt druhej, než mrtvej."
"Cover the face,fuck the base."
"Když to krvácí,můžem to zabít."
"Když tančíš s ďáblem,ďábel se nikdy nezmění.Ïábel změní tebe." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PaM

|
Zaslal: so srpen 02, 2008 7:12 pm Předmět: |
|
|
Kaspřik napsal: | Ještě si jdu pro hevertyčku a jdu rozmlátit na Malou Skálu jednomu rádoby opraváři na Citroeny hlavu. Idiot jeden, takhle mi domršit auto a ještě si za to vzít nehorázný peníze. Jmenuje se Hradecký. Obloukem vyhnout. |
Tak sem prozkoumal ty tvoje koule , ( ty co si měl původně na autě )
přední - č.cit. 96 068 903 - Bx 19 GTi 16V , ovšem převrtaná dírka tlumiče na 2mm
zadní - č.cit. 96 119 517 - XM break hydractiv, ovšem převrtaná dírka tlumiče na 1,5mm
a to máš Hydractiv Xantii kde je origo dirka cca 0,7mm
No kdo ti to tam dal a doprasil , to byl fak borec, a ta hnědá kapalina páchnoucí po petráku a ředidle , no ...  _________________
Plním koule na Citroëny, servis hydropneumatiky ... Tel: 602941954, Brno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaspřik
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 11:29 pm Předmět: |
|
|
Milane jízda z Brna perfektní, jsem maximálně spokojenej. Svijany večer taky pěkný. Přeji brzké uzdravení.  _________________ Xantia 2.0 HDI break exlusive, 1999 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krt€K
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 11:59 am Předmět: |
|
|
Takže i já reference
1) příjemný výlet, dokonce bez "parkování" na D1
2) uvítání milé
3) pokec fajný
4) přístup profi
5) cena lidová (demontáž koulí, kontrola, dofuk a nějaké drobnosti 1100,-)
6) nejdražší určitě bylo povolení zadní středový koule (cca 50 minut to trvalo)
PS.: už houpeeee jak má  _________________ "Nemusíte to pochopit. Stačí to přijmout."
"Lepší bejt druhej, než mrtvej."
"Cover the face,fuck the base."
"Když to krvácí,můžem to zabít."
"Když tančíš s ďáblem,ďábel se nikdy nezmění.Ïábel změní tebe." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Medík

|
Zaslal: ne září 21, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
I já se připojuji s pochvalou
Jinam už na hydrauliku nejedu, by je to 170km
Popis mých problémů v sekci xantia ACTIVA
Díky PaM e !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mates26
|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 8:32 pm Předmět: PaM - koule |
|
|
Dnes jsem byl na návštěvě u PaM. Skvělý přístup, super cena a hlavně rychlost. Mohu všem jen doporučit !!!!! škoda, že takových je málo ...
PS: Hlavně jsem se dozvěděl hafol informací ( i s praktickou ukázkou), které bych jinak těžko někde zjistil a zjískal. Milane díky Martin _________________ X1 1,8i break / LPG-97 stříbrný šíp |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dring

|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
Priznam se, ze jsem tam jel trochu s neduverou, ale pristup p. Haluzi, rychlost, vysledek a cena za vymenu 4 kouli a dofouknuti 2 vyrovnavacich, vymena korektoru byla neuveritelnych 4 700kc. Musim jeste jednou podekovat. Cerpadlo LHM vypada ze jiz taky neprotika.
Jestli me Vas znamej jeste pomuze s automatem tak MB pravdepodobne zustane zaparkovanej v garazi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MaCe
|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 4:58 pm Předmět: servis PaM |
|
|
Včera jsem byl se svojí X1 1,8 16V na základě zde zmiòovaných doporučení v servisu PaM nechat vyléčit nefunkční pérování.
Musím potvrdit perfektní služby s kompletním výkladem. Za 1,5 hod byla léčba hotova (4 koule výměna, 2 dofouknutí, nastavení + drobná údržba) za velmi dobrou cenu. V tomto případě nelituji cesty (2x 160 km), protože domů jsem se vracel "úplně jiným autem".
Ještě jednou velké díky pro PaMa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RINGO

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 6:33 pm Předmět: Re: servis PaM |
|
|
PaM můžu jen doporučit,jsem nad míru spokojen. _________________ X2 1,8 16V Break |
|
Návrat nahoru |
|
 |
peter7777
|
Zaslal: út leden 27, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
A ak sa smiem spýta čo ti konkrétne robil na aute? Čaká ma a neminie výmena alebo dofuk gulí tak sa len chcem poinformova. Ve¾a dobrého tu píšu o pánovi Haluzovi a dokonca k nemu jazdia aj z SR. V mojom okolí ani len netuším o niekom kto by s tým robil.  _________________ XANTIA I 1,9TD Break,
klíma,ABS r.v.96 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buchta

|
Zaslal: st leden 28, 2009 9:15 am Předmět: |
|
|
7777 ti òák nerozumím.... čet si název tohodle threadu? Že by jazyková bariéra?  _________________ X2 Break 1,8i 16V, B.J. 1998, KOMFORTi
červená je červená i dyš už to není co to bejvalo, číňani krpatý
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
peter7777
|
Zaslal: st leden 28, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
Buchta napsal: | 7777 ti òák nerozumím.... čet si název tohodle threadu? Že by jazyková bariéra?  | Jazyk mám plne funkčný aj na ... Ja viem čo opravuje pán Haluza len som chcel konkrétnosti ohladom cien a tak ,ale je to vlastne jedno aj tak tam zavýtam niekedy počas roka po vzájomnej dohode. Alespoò jednou cestou mrknu na strejda a tetu.  _________________ XANTIA I 1,9TD Break,
klíma,ABS r.v.96 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NorMack
|
Zaslal: út březen 17, 2009 4:49 am Předmět: |
|
|
Tak pridavam se s chvalou na Milana. Dnes jsem poznal co to jsou zlaty rucicky a chytra hlava.... Dofuk kouli, uprava dvou RCA lepsimi ventily, rozchozeni a serizeni mechanismu zmeny vysky a spousta dalsiho...no a hlavne kopa informaci ktere z nej letely jak na bezicim pasu.... Smekam  _________________ Xantia 2.0 HDI 80kW Exclusive Silver ship |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vratislav Vrážel
|
Zaslal: po březen 23, 2009 8:19 am Předmět: |
|
|
NorMack napsal: | Tak pridavam se s chvalou na Milana. Dnes jsem poznal co to jsou zlaty rucicky a chytra hlava.... Dofuk kouli, uprava dvou RCA lepsimi ventily, rozchozeni a serizeni mechanismu zmeny vysky a spousta dalsiho...no a hlavne kopa informaci ktere z nej letely jak na bezicim pasu.... Smekam  |
přesně tak souhlasím,byl jsem u Milana asi před 14dny dofuk 5kulí centrální výměna a to celé za cca 1,5 hodky cena necelé 2tis a dobré rady kolem hydrauliky tento týden udělám LHM a rozvody a budu si hovět _________________ xantia 1.8i 74Kw r.v.94 LPG (parník) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yuri337
|
Zaslal: so duben 11, 2009 3:00 pm Předmět: Pochvala |
|
|
Musím se přidat i se svou pochvalou na PaM. Z mého zanedbaného BX udělal opět houpajícího dravce. Výměna zadních ramen, nový pavouk, nové hadičky u předních přepadů, kontrola a dofuk kulí, štelování korektorů atd atd... (dokonce mi tajně spravil 5té dveře, aby mi nepadaly na hlavu) Snad jsem na moc věcí nezapoměl...
Profesionální a přitom velice přátelský přístup, rychlost, obrovské množství informací, které jsem se dověděl.. To vše za zlomek ceny, kterou by si napočítal jakýkoliv "značkový" servis.
Opravdu děkuju Mistře PaMe!
Zlaté ruce a chytrá hlava na správném místě, to se jen tak nevidí.. Všem hydrofandům vřele doporučuji! J.L. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|