Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LHM
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 9:26 pm Předmět: Palivoměr |
|
|
Zdar už jednou jsem se ptal na to jak je to s přesností palivoměru a dnes když jsem tankoval ( bliklo mi hladové oko )tak jsem tam dal 42 litru ( normalně tam dám těch 65 )a teklo to ven takže jsem měl v bandě ještě cca.20 litru. Je mi jasné že je to nemoc Xantií ale nevíte jak to alespon trochu zlepšit ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
RINGO
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 9:32 pm Předmět: Re: Palivoměr |
|
|
rád bych ti poradil,jsem na tom stejně,ale na tohle neznám odpověď.Hlavně jsem chtěl zkusit jak to tady funkuje,pohybuju se tu jak slon v porcelánu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Holfi Admin
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 11:23 pm Předmět: Re: Palivoměr |
|
|
Tady na fotce je odpoveď na tvůj problém, Matesovi to dělalo to samé, taky špatně ukazoval palivoměr, dělá to studeòák v přístrojovce. Po propájení kontaktů vše ok.
Naposledy upravil Holfi dne st květen 09, 2007 6:12 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Medvěd
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|
Nazdar chlapi.
Mě blbnul palivoměr kvůli oxidaci ve svorkovnici na palivovém čerpadle shora na nádrži. Po vyčištění ukazuje dobře (zatím) _________________ Nejdřív: BX 1,6
Potom: Xantia 2,0
Nyní: Xantia 2,0 HDI Exklusive |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeX
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 9:52 pm Předmět: |
|
|
Me prijde, ze mi palivomer simuluje palubni computer. Za studena ukazuje maly stav paliva rucicka v rezerve magicke oko nesviti po zahrati rucicka vyleze nad rezervu a potom zase spadne niz, ale to uz sviti i kontrolka _________________ DeX Exclusivni Xantia break 2.0HDi narozena o vanocich '98
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ňůmen
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 10:12 pm Předmět: |
|
|
A já měl zase zaseklej plovák. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepix
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 11:19 am Předmět: Re: Palivoměr |
|
|
2Holfi:
Na obrázku jsou 4 dvojice studeòáků a ty máš na mysli proletovat každou tu dvojici tak,že vlastně vzniknou pouze 4 studeòáky .
Naši mi vždy říkali raději se 2x zeptej než něco po..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
bog-fran
|
Zaslal: út květen 08, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
dá se někde vyhrabat ta fotka?mě to píše že neexistuje... a nádrž mi ukazuje úplně jak se jí zrovna chce.po natankování plný mi ručička klesla po 10km o jeden dílek,ráno přijdu do auta,mam zas plnou atd... _________________ r.v.95 1,9TD - už sešrotovaná |
|
Návrat nahoru |
|
|
sgt
|
Zaslal: st květen 09, 2007 2:37 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
mne ukazuje palivomer hodne náhodne a divoko, od maxima až "pod" spodnú hranicu rezervy a kontrolka rezervy sa nerozsvieti, takže ručičku neberiem na vedomie. Čo je ale zaujímavé, kontrolka rezervy ukazuje vždy presne. To znamená, že na 100% je nezávislá na ručičkovom ukazovateli... _________________ C5 Tourer 2.0 HDi 143k Exclusive
Xantia Break 2.0 HDi 66kW Plaisir |
|
Návrat nahoru |
|
|
laďa
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 10:30 am Předmět: |
|
|
Čau chlapi,
taky jsem se trápil s ukazatelem stavu paliva a zkoušel jsem to v průběhu pul roku spravit snad desetkrát, protože mě to nehorazně točilo!! Teď mi už chodí jak hodinky. Nakonec to bylo v přistrojové desce, ale nemusel jsem nic přepájet. Stačilo prostříknout kontaktosprejem a dotáhnout tři šroubky, které přidržují pásku s kontakty, co jdou přímo do budíku ukazatele paliva. Nevím jestli je to takhle řešeno u všech modelů, protože já mám stařičkou xantii 1,9 D rok výroby 1993. Přeju hodně štěstí a doufám, že to někomu pomůže. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AJM
|
Zaslal: so květen 12, 2007 8:37 am Předmět: |
|
|
Asi budu také rozebírat, bo je to tak, jak píšete, rafika si dělá, co chce, bestie jedna.... _________________ Xantia I 18i 8V SX Break Athena 97´pack elecricité, pack froid, pack cuir, pack bois
Xantia I 18i 16V VSX pack electricité, pack froid 97´
Xantia I 18i 8V SX 94´
Xantia II 18i 16V SX pack visibilité, pack look, pack electricité, pack bois 99´ |
|
Návrat nahoru |
|
|
xantiak
|
Zaslal: ne květen 13, 2007 9:57 am Předmět: |
|
|
Taky mi to dělalo, měl jsem půl nádrže a občas se mi stalo že to ukazovalo plnou. Stačilo lehce pobouchat palubku a skočilo to na skutečný stav. Po proletování kontaktů vše chodí jak má, dokonce se mi zdá že je to plynulejší, dřív rafička chodila skokově. _________________ * Xantia 2.0HDi 80kW LUCIFER *
*** Diag - Lexia3/PP2000 **** |
|
Návrat nahoru |
|
|
bog-fran
|
Zaslal: st květen 23, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
sgt napsal: | Zdar,
mne ukazuje palivomer hodne náhodne a divoko, od maxima až "pod" spodnú hranicu rezervy a kontrolka rezervy sa nerozsvieti, takže ručičku neberiem na vedomie. Čo je ale zaujímavé, kontrolka rezervy ukazuje vždy presne. To znamená, že na 100% je nezávislá na ručičkovom ukazovateli... |
no mě jak to ukazuje co chce,tak záleží kde je ručička,jakmile jde do rezervy,tak svítí hladový oko,což znamená že aspoò u mojí X1 to na sobě závislý. _________________ r.v.95 1,9TD - už sešrotovaná |
|
Návrat nahoru |
|
|
krušnohorec
|
Zaslal: út září 11, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
Tak přidám pár postřehů.NA to že se palivoměr chová poněkud nestandartně se dá zvyknout,pokud odchylky jsou stále stejné.Zhruba před týdnem mi začal ukazovat vyloženě nesmysly občas však ukazoval správně(evidentně někde špatnej dotek či studeòák).O víkedu jsem zjistil že nesvítí pravý potkávací světlomet.Vyměna žárovky prd platná poněvadž byla zoxidovaná kosta ve světlometu a to se mi ulevilo.Palivoměr vod tý doby zas funguje.Kuròa je možný že mají společnou zem? _________________ Xantia II 1,8 16v break |
|
Návrat nahoru |
|
|
LHM
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
Zdar kolegové. Dnes jsem měl vyndaný budíky ,protože mi nedala spát ta chybovost toho budíku. Vyndal jsem ho ,že proletuji kontaktky ,ale nic na proletování tam není ,páč je ten budík k té desce přišroubován třemi šrouby ? Tak jsem ho chtěl alespon dotáhnout ,abych eliminoval ty přechodáky ,ale ty šrouby co koukaji v desce maji z druhé strany matičky na kterých jsou přletované drátky z toho vynutí a ty jsem utrhnul. Tak jsem chtěl sundat tu ručičku ,abych se tam dostal a tu jsem utrhnul a je to v ....... Nemáte někdo náhodou samostatný budík na palivo ? A nebo nevíte kolik by stály budíky z vrakáče ? Dik |
|
Návrat nahoru |
|
|
|