Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lubomír
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 9:30 pm Předmět: Millesime |
|
|
Zdravím, chci si koupit xantii 2.0HDI kombi. V inzerátech jsem našel Millesime. Mohl by mi někdo říct, co to má za výbavu? Dík. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
to u žabožroutů nikdy nevíš.... jinak tušim že by tam měli bejt 4 airbagy centrál klima a okna v elektrice aspoò přední, ABS možná mlhovky a el šíbr a stavitelný sedačky(výška a bedra) ale fakt přesně nevim _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95
Naposledy upravil Máca dne út srpen 14, 2007 9:45 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jirkafra
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
No já M. mám a co si tak od stolu pamatuju, je tam:
ABS, klima, 4x pytel, stavitelná je pouze levá sedačka, stavitelný volant, přední okna v elektrice, pravé zrcátko v el., vypínací PP pytel, centrál s DO, hodiny s teploměrem, mlhovky, šíbr né,.... no už mě nic nenapadá....
Ale co jsem zatím viděl (při shánění), tak opravdu co kus to originál...
Jirka _________________ Xana 2 Break - 1.8i 16V, XII/99, světlemodrá krasavice a taky můj první Citroen ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Buchta
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
jirkafra napsal: | No já M. mám a co si tak od stolu pamatuju, je tam:
ABS, klima, 4x pytel, stavitelná je pouze levá sedačka, stavitelný volant, přední okna v elektrice, pravé zrcátko v el., vypínací PP pytel, centrál s DO, hodiny s teploměrem, mlhovky, šíbr né,.... no už mě nic nenapadá....
Ale co jsem zatím viděl (při shánění), tak opravdu co kus to originál...
Jirka |
Tak to já mám výbavu jako ty, krom vypínání pytlů u spolujezdce, lae M. nemám.....no co franta měl, to tam dal Jo a mám zásuvku u nohou spolujezdce. _________________ X2 Break 1,8i 16V, B.J. 1998, KOMFORTi
červená je červená i dyš už to není co to bejvalo, číňani krpatý
|
|
Návrat nahoru |
|
|
xantiak
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
Millésime mám taky a výbavu stejnou jako píše Jirkafra.
Ale není to náhodu označení modelové řady pro rok 2000? Dost bych se k tomu přikláněl. _________________ * Xantia 2.0HDi 80kW LUCIFER *
*** Diag - Lexia3/PP2000 **** |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr 78
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
Mam taky Millésime a navic oproti zde uvaděným mám autoradio s CD a 5 diskový changer pod sedačkou spolujezdce a ovládéní autorádia pod volantem.
Co kus to originál
Petr |
|
Návrat nahoru |
|
|
DPD
Založen: 26.11.2006 Příspěvky: 100 Bydliště: Kamýk nad Vltavou
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|