Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat

Obsah fóra Xantiaclub
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Millesime

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Xantia - Xantia kombi archiv
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lubomír

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 9:30 pm    Předmět: Millesime Citovat

Zdravím, chci si koupit xantii 2.0HDI kombi. V inzerátech jsem našel Millesime. Mohl by mi někdo říct, co to má za výbavu? Dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máca

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 9:44 pm    Předmět: Citovat

to u žabožroutů nikdy nevíš.... jinak tušim že by tam měli bejt 4 airbagy centrál klima a okna v elektrice aspoò přední, ABS možná mlhovky a el šíbr a stavitelný sedačky(výška a bedra) ale fakt přesně nevim

Naposledy upravil Máca dne út srpen 14, 2007 9:45 pm, celkově upraveno 1 krát.
jirkafra

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 12:08 pm    Předmět: Citovat

No já M. mám a co si tak od stolu pamatuju, je tam:
ABS, klima, 4x pytel, stavitelná je pouze levá sedačka, stavitelný volant, přední okna v elektrice, pravé zrcátko v el., vypínací PP pytel, centrál s DO, hodiny s teploměrem, mlhovky, šíbr né,.... no už mě nic nenapadá....
Ale co jsem zatím viděl (při shánění), tak opravdu co kus to originál... Laughing
Jirka
Buchta

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 1:02 pm    Předmět: Citovat

jirkafra napsal:
No já M. mám a co si tak od stolu pamatuju, je tam:
ABS, klima, 4x pytel, stavitelná je pouze levá sedačka, stavitelný volant, přední okna v elektrice, pravé zrcátko v el., vypínací PP pytel, centrál s DO, hodiny s teploměrem, mlhovky, šíbr né,.... no už mě nic nenapadá....
Ale co jsem zatím viděl (při shánění), tak opravdu co kus to originál... Laughing
Jirka

Tak to já mám výbavu jako ty, krom vypínání pytlů u spolujezdce, lae M. nemám.....no co franta měl, to tam dal Wink Jo a mám zásuvku u nohou spolujezdce. Laughing
xantiak

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 6:02 pm    Předmět: Citovat

Millésime mám taky a výbavu stejnou jako píše Jirkafra.

Ale není to náhodu označení modelové řady pro rok 2000? Dost bych se k tomu přikláněl.

*** Diag - Lexia3/PP2000 ****
Petr 78

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:22 pm    Předmět: Citovat

Mam taky Millésime a navic oproti zde uvaděným mám autoradio s CD a 5 diskový changer pod sedačkou spolujezdce a ovládéní autorádia pod volantem.
Co kus to originál Laughing
Petr
DPD

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 7:20 am    Předmět: Citovat

Podarilo se mi vystourat na netu toto:
http://bunnik.club.fr/citxan03.htm - katalogy vsech specialnich edic (bohuzel jen obrazky, nic vic)
http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140074770671&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX&refitem=270152844587&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget - kdyby jste si nekdo chtel za 5 EUR koupit prospekt

Soude dle prekladu millesime = letopocet a podle toho, ze v prospektech ma data jen 1999 - 2000, tak bych se taky priklanel k tomu, ze to bylo oznaceni aut pro oslavu prelomu let 1999/2000 a vybava mohla byt u kazde podle prani noveho majitele...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Xantia - Xantia kombi archiv Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: