Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Visin
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 10:28 am Předmět: Autoservis Jiří Plachý - Praha 10 |
|
|
Jiří Plachý
Na vinobraní 185/21
Praha 10 Záběhlice
http://www.autoservis.org/
Telefon:
+420 272 765 499
+420 777 259 354
+420 775 259 354
# specifika pro vozy Citroen (kompletní servis hydraulického systému včetně oprav hyhydraulických čerpadel)
# diagnostika motoru, ABS a airbagů včetně BSI u většiny evropských vozů
# pozáruční servis
# kompletní diagnostiku včetně následné opravy
# mechanické práce (brzdy, čepy, spojky, ložiska, převodovky, motory, pružiny, tlumiče, opravy hlav ...)
# opravy vstřikovacích čerpadel
# drobné klempířské práce
# a další práce, viz www stránky
Byl jsem u něj na kontrolu podvozku, absolutní spokojenost. Tak spokojený jsem už dlouho neodjížděl z jiného servisu. Mohu jen doporučit
pro představu sem dávám seznam co mi všechno dělal:
použitý materiál:
Sada rozvodů komplet, vodní pumpa, gufero klika
řemen alternátoru, převodový olej
L spodní čep, L+P čep řízení, geometrie
Silentbloky předních ramen komplet
Ložiska zadních ramen gufera + ložiska
Kladka napínací vnějšího řemenu
4 žárovky do zadních světel
Cena cca 14900
Práce:
Celková prohlídka, výměna rozvodů komplet, výměna ložisek zadních ramen, výmena silentbloků předních ramen + čepy přední nápravy, výměna olejů (motorový olej a filtry jsem dodal), výměna žárovek
Cena: 330Kč/hod, v tomto případě 4620Kč
Navíc mi sepsal další závady, např.: že hučí ložiska, výměna zadních destiček zhruba za cca 5000 km apod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jenyk
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 5:29 pm Předmět: |
|
|
Jo jo pan Plachy je puntičkář. |
|
Návrat nahoru |
|
|
golman
|
Zaslal: ne červen 03, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
rovněž doporučuji servis p. Plachého, dlouho mi dělal BX a teď Xantii. Nikdy nebyl žádný problém a ceny přijatelné...prostě super |
|
Návrat nahoru |
|
|
JiRaY
Založen: 26.4.2007 Příspěvky: 1227 Bydliště: Praha,ale jinak bydlím v Xantii:-)
|
Zaslal: ne červen 03, 2007 2:49 pm Předmět: |
|
|
priste zkus jezdit do servisu drive
diky za tip na dobrej servis,ale jak to tak ctu,tak zjistuju ze jsi mu dal na opravu uplnou ruinu,dyt ti tam nesvitil zadek,predni naprava prosla g.o zadni naprava krome brzd taky skoro nova,je to dost sila.... priste zkus jezdit do servisu drive _________________ Citroen Xantia TurboD 96"
Citroen Xantia 2.0 HDI Exclusive 109k 99"
Citroen BX TurboD 92",voňafka:-)
HDi-Hodně dobrá investice |
|
Návrat nahoru |
|
|
JiRaY
Založen: 26.4.2007 Příspěvky: 1227 Bydliště: Praha,ale jinak bydlím v Xantii:-)
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem taky vyzkousel pana placheho,a zda se to tam byt o.k.Moji xantii opravili dobre,jeste jsem si solidne pokecal,takze take doporucuji _________________ Citroen Xantia TurboD 96"
Citroen Xantia 2.0 HDI Exclusive 109k 99"
Citroen BX TurboD 92",voňafka:-)
HDi-Hodně dobrá investice |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lesopes
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,,,Po dotazu na opravu (únik LHM z brzdového ventilu) v pondělí jsem dostal odpověď ,že má plno a a se poptám jinde,ale kdyby bylo nejhůř,tak že se někam vejdu,,,Tak alespoò za jednání ++++ _________________ 1.9 TD combi / 1997 |
|
Návrat nahoru |
|
|
dada.69
|
Zaslal: čt září 13, 2007 6:13 pm Předmět: Re: |
|
|
Dobry den,
po navsteve servisu pana Placheho jsem velmi potesen jejich pristupem. Nesnazi se za kazdou cenu vymenovat, jdou po pricine a sam pan Plachy je velmi vstricny a znaly clovek. Dokonce mi auto pres celou Prahu privezl az domu, pricemz cas timto straveny si neuctuval. Dobre jsme popovidali, vse mi vysvetlil a evidentne si svych zakazniku vazi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lesopes
|
Zaslal: pá září 14, 2007 6:32 pm Předmět: Re: |
|
|
dada.69 napsal: | Dobry den,
po navsteve servisu pana Placheho jsem velmi potesen jejich pristupem. Nesnazi se za kazdou cenu vymenovat, jdou po pricine a sam pan Plachy je velmi vstricny a znaly clovek. Dokonce mi auto pres celou Prahu privezl az domu, pricemz cas timto straveny si neuctuval. Dobre jsme popovidali, vse mi vysvetlil a evidentne si svych zakazniku vazi. |
Dada :VELKÝ souhlas,,,žádné "kup si pavouka za 8000 a druhého za pět a pak přijeď ,my ti to za dvojku vyměníme",,,Øešení při kávě,hledání alternativní hadice,s tím že dlouho nevydrží,(benzínová tak na dva roky za stovku???)Matematika je jasná,i když se mnou pár ortodoxních Citroeòáků nebude souhlasit,ale já nejsem majitelem ropného vrtu,ale dvou fakanů na vejšce.Jo,,,pan Plachý ode mě dostal + za vstřícnost k opravě ventilu,za shnilé hadice dávám 10*,,,ráno jsem zavolal,ve dvě přijel,v pět jsem byl doma chudší jen o pár stovek a s pocitem spokojeného zákazníka.PS :Todle není reklama,ale příspěvek do fóra.JK _________________ 1.9 TD combi / 1997 |
|
Návrat nahoru |
|
|
vlastimiln
Založen: 31.8.2007 Příspěvky: 253 Bydliště: Praha 9 - Černý Most
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 8:07 am Předmět: |
|
|
Včera jsem se od p. Plachého vrátil a jsem s přístupem spokojen. Každé auto má v servisu založenou vlastní "kartu", p. Plachý vše podrobně vysvětlí a ukáže. Snaží se, aby zákazník odjížděl spokojený.
Za výměnu hl.řemenice klínového řemene, výměnu 2 koulí, kontrolu všech 8 mi koulí, a proplachu jsem zaplatil i s prací 9.300,-
Doporučuji. _________________ Xantia Break EXCLUSIVE 2.0 HDi, 109 PS, narozena 09/99, v provozu od 2000
"Jak to má kozy nebo kola, tak s tím budou potíže." |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|