Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
roliva
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef 2.
Založen: 9.9.2007 Příspěvky: 1647 Bydliště: Míškovice u Holešova
|
Zaslal: út leden 19, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
Nevím, ale tuším proč ... _________________ Já se z toho zblázním....
Ford Galaxy 1.9Tdi, 6.76543210000111
Xa HDi kombi exclusive 5.99999999999 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Holfi Admin
|
Zaslal: út leden 19, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem to psal na hlavní stránku, ale tedy ještě jednou. Protože už tu není nejmenší důvod zakládat furt dokola stejné a stejné otázky. Když se nelze řídit pravidly pro užívání poradny, musím to řešit takto. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Seki
|
Zaslal: st leden 20, 2010 10:19 am Předmět: |
|
|
No, řešení to je - ale co dál? Internetová čítárna? _________________ Dříve: Xantia 1.8 16V '97
Nyní: C5 2.0HDI SX 80kW |
|
Návrat nahoru |
|
|
RINGO
|
Zaslal: st leden 20, 2010 3:25 pm Předmět: |
|
|
řešení to není, ale nedivím se tomu. _________________ X2 1,8 16V Break |
|
Návrat nahoru |
|
|
vikicv
Založen: 25.11.2007 Příspěvky: 172 Bydliště: PRAHA 9 - Újezd nad Lesy
|
Zaslal: st leden 20, 2010 4:15 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze forum timto zpusobem umre. Viz. citroeny.cz po zalozeni noveho fora. Ne ze by tady admin delal neco spatne, ale kdyz lidi jsou nejak zvykli, tezko je vyhazovat ze zajetych koleji.
Pokud je v necem chaos, tezko se to napravuje v takto pokrocilem stavu.
Nove tema bylo vzdy zalozeno na presny dotaz a k dotazu byly nejake odpovedi. Pokud byl dotaz trochu necim odlisny, zalozil si dalsi autor nove tema. Atd.
Pokud ted admin zamkl zakladani novych temat, jak dotycny asi bude vedet ke kteremu z jiz existujicich temat k jeho problemu ma pridat svuj dotaz? Zadne z temat presne nepostihuje jeho problem a ktere je to vlastne to spravne? Zvlast kdyz nadpis tematu je dany nejak specificky a nesouvisi presne s tim co chce dotycny ted aktualne resit... Bude admin vsechna temata, co uz tu byla seskupovat a tridit podle tematiky do jednech globalnejsich celku a davat jim nove obecne nazvy na misto tech specifickych, ktere resi jen vysek/castecny marginalni problem?
To by se z toho asi po....
Necht se zamysli.
V.
Zakladat nova temata ma v tomto chaosu porad smysl... _________________ X2 Break 1.8i 16V, komforti, LPG
X2 3.0 V6 exclusive, hydractive, aut.4HP20, tempomat, el. sed., cd changer, tažný |
|
Návrat nahoru |
|
|
vikicv
Založen: 25.11.2007 Příspěvky: 172 Bydliště: PRAHA 9 - Újezd nad Lesy
|
Zaslal: st leden 20, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
vikicv napsal: | Myslim, ze forum timto zpusobem umre. Viz. citroeny.cz po zalozeni noveho fora. Ne ze by tady admin delal neco spatne, ale kdyz lidi jsou nejak zvykli, tezko je vyhazovat ze zajetych koleji.
Pokud je v necem chaos, tezko se to napravuje v takto pokrocilem stavu.
Nove tema bylo vzdy zalozeno na presny dotaz a k dotazu byly nejake odpovedi. Pokud byl dotaz trochu necim odlisny, zalozil si dalsi autor nove tema. Atd.
Pokud ted admin zamkl zakladani novych temat, jak dotycny asi bude vedet ke kteremu z jiz existujicich temat k jeho problemu ma pridat svuj dotaz? Zadne z temat presne nepostihuje jeho problem a ktere je to vlastne to spravne? Zvlast kdyz nadpis tematu je dany nejak specificky a nesouvisi presne s tim co chce dotycny ted aktualne resit... Bude admin vsechna temata, co uz tu byla seskupovat a tridit podle tematiky do jednech globalnejsich celku a davat jim nove obecne nazvy na misto tech specifickych, ktere resi jen vysek/castecny marginalni problem?
To by se z toho asi po....
Necht se zamysli.
V.
Zakladat nova temata ma v tomto chaosu porad smysl... |
Ted jsem si vsiml, ze nejde odpovidat ani v existujicich tematech. Tak to pardon k tomu uz neni potreba psa zadny komentar. Predchozi prispevek, jako bych nepsal. Vymreme -( _________________ X2 Break 1.8i 16V, komforti, LPG
X2 3.0 V6 exclusive, hydractive, aut.4HP20, tempomat, el. sed., cd changer, tažný |
|
Návrat nahoru |
|
|
kirkiz
|
Zaslal: st leden 20, 2010 5:01 pm Předmět: |
|
|
Co vím, tak poradna by se měla rozjet v normálních kolejích po nějakém probrání a pročištění.
A nebude to hned vše je otázka času. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Milošek
|
Zaslal: st leden 20, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
No to je supr.Zrovna tady řeším problém od pondelka a dnes jsem chtěl napsat nové poznatky a ejhle.ZAMČENO. No to je paráda. nebo spíš- to je KONEC!!! Tak dík a zdar. _________________ X1 1,9TD 1995
SEAT IBIZA 1,7D 1991
YAMAHA XTZ 750 SUPER-Tenéré 1991 |
|
Návrat nahoru |
|
|
sima
|
Zaslal: st leden 20, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
K těm citroenům.cz je bohužel pravda,že tam těžce upadl zájem,témata jsou tam až příliš rozkouskované a je to až nepřehledné či příliš mnoho sekcí a oddělení-i když je to tak uděláno v dobré víře.To není jen můj názor,ale dalších lidí co tam přestali chodit a jen čas to asi nejspíš nevyléčí,těžko říct,nechci odsuzovat předem třeba se zmátoří.
K tady naší poradně je to dle mě jednoznačné:
Špinavou práci mazání a HLAVNÌ přesunu nových témět tam kam patří musí neprodleně a pravidelně vykonávat MODERÁTOØI,jinak je brzy guláš a konec.Klidně mě pomluvte a dejte mě co proto,ale to je funkce moderátora a tak to všude funguje!Jinak to prostě nejde a a se podíváte na jakékoliv fora všude je moře přesunutých témat anebo mazaných s podpisem admina či moderátora(spíš moderátorÙ u obsáhlejších for).Lidi lepší nebudou a kolikrát to ani mnozí nezvládnou,nemusí to dělat všichni zrovna z lenosti či schválně.
Kdo má něco proti tomu co jsem napsal,když už nesleduje jak to chodí jinde a nevěří,měl se dívat v sobotu na ČT-2,byla tam debata o principech warezu,byl tam jeho jediný admin a majitel zároveò.
Jen nevím,jestli ve zdejším bordelu by moderátoři byli schopni pořád dohledávat co kde kam patří,takže závěrem:jedině čistka poradny a následný tvrdý dohled moderátorů možná pomůže,jinak budem tam kde jsme byli.
Ještě jedno:vím je to delší příspěvek,ale nedalo mě to a je ma maximálně jedno,jestli se to někomu nelíbí. _________________ X2 1.816V 98LPG-vzducholoď
Komforák a nikdy jinak
AX-1.0-City-4 kvalt-r.v.92 fr.mini cooper |
|
Návrat nahoru |
|
|
MíraCB
Založen: 25.11.2006 Příspěvky: 397 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st leden 20, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
No pánové nevím, ale v záhlaví této stránky je napsáno:
Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět , ale báli ste se zeptat
Podle mého názoru, uzamknutí tohoto fóra popírá tuto základní myšlenku.
Celkem chápu, že zde je spousta informací, ale dovedu si představit člověka, kterého žádná Xantie nezajímá, má pouze auto, s kterým chce jezdit. V případě problému se zeptá. Nechce šourat do ostatních věcí, chce info o svém problému. A tady na xantiachóru se dozví, že je blbej, že má hledat a číst.
Je zde spousta lidí, kteří mají fórum pročtené odzhora dolu a někteří i obráceně, to jim ale nedává právo chovat se povýšeně k ostatním. Spousta "odborníků" (to v uvozovkách neberte nijak jízlivě, jen jsem chtěl naznačit, že opravy xantií nejsou hlavním předmětem obživy, u většiny je to spíš koníček) se vypracovala zde na webu, fóru a na chatu a sběr a vstřebávání těchto informací trval hodně dlouho.
Byl bych velmi rád, kdyby jste nezničili, co se tady za ty roky udělalo, nebo jsem se na tom také rád podílel.
Držím palce všem.
MíraCB _________________ Xantia II. Break, 1,9 TD |
|
Návrat nahoru |
|
|
MíraCB
Založen: 25.11.2006 Příspěvky: 397 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st leden 20, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
Holfi napsal: | Teď jsem to psal na hlavní stránku, ale tedy ještě jednou. Protože už tu není nejmenší důvod zakládat furt dokola stejné a stejné otázky. Když se nelze řídit pravidly pro užívání poradny, musím to řešit takto. |
Trochu mi to připomíná toto:
Navrhuji zrušení patentového úřadu, protože vše již bylo vynalezeno a nic nového nelze objevit.
Øeditel patentového úřadu ve Washingtonu, 1832
Promiò, ale nemáš pravdu.
MíraCB _________________ Xantia II. Break, 1,9 TD |
|
Návrat nahoru |
|
|
MILIN
|
Zaslal: st leden 20, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
To,co napsal Míra CB,je napsáno tak,jako bych mu to diktoval=mám na to naprosto stejný názor |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zdeněk Švec
Založen: 7.2.2009 Příspěvky: 96 Bydliště: Kvasice,krajina 450
|
Zaslal: st leden 20, 2010 7:22 pm Předmět: Pozamykaná poradna??? |
|
|
Nevím,jestli by to šlo,ale co založit takovou nějakou diskusní poradnu,která u které by se starší příspěvky automaticky po nějakém čase sami mazaly a tím by se pak ta hlavní nezatěžovala. Ale nejsem v těchto věcech příliš znalý tak nevím jestli by to šlo. Jen mě to napadlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
copper51
|
Zaslal: st leden 20, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj nevím na netu je spusta for kde je 1000x větší borel a nikdo je takhle nezlikviduje ! a tady někomu hráblo v bedně a vše je pozamykané !
dlouho jsem tu nic nepsal nebylo třeba se na něco ptát tedi xantia jezdila OK , ale tedka mi sptřeba velezla na +- 16 až 20 litru ( 1.8 16v X2) a nemám se kde na zeptat a ani poslechnout rady atd hmmm prostě dík
A pokud adminovy nebo komukoliv chibí čas na udržbu fora tak se hlasim na výpomoc _________________ Xantia 1.8 16v moje první trochu solidněší auto předtím 309 pažout |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|