Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sgt
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 9:17 am Předmět: C5 III |
|
|
Zdar,
takže kolegovia prišiel čas sa s vami rozlúči, XA bolo moje prvé auto, slúžila mi bezchybne ako švajčiarske hodinky. Prišla ale potreba auta pre brata, tak som sa rozhodol mu posunú svoju XA a nájs si niečo iné. Prvoradým kritériom bola bezpečnos - hoci som nemal nikdy nehodu, denne dochádzam 50km do práce, mám už väčšiu rodinu a spolieha sa že ma netrafí nejaký dement na ceste nemusí vždy fungova.
Chcel som osta verný hydraulike, ale stará C5 hlavne KVALITNÝM interiérom moc neovplýva - tu je naozaj XA o triedu inde.
A keď prišla ponuka od predajcu s výraznou z¾avou, ažko sa odolávalo.
Takže momentálne jazdím s C5 Tourer 2.0 HDi 143k Exclusive. Čo sa týka tlmenia, je jednoducho "iné". Musím potvrdi ako aj ostatní, že čím novší citroen, tým je tvrdší. XA je plavnejšia, húpavejšia. C5 sa hlavne na krátkych nerovnostiach (poklopy, diery) správa skoro ako bežné auto, na dlhších nerovnostiach (prehupy, zvlnenia) je to asi rovnaké ako XA. Čo je rozdiel a to NEUVERITE¼NÝ, je hlučnos v interiéri. Také ticho som ešte v aute nezažil, to treba skúsi na vlastnej koži
Keďže XA ostala v rodine a zohnal som jeden kúsok aj kolegovi (od Ema ), budem sa tu stále objavova a snaži sa podeli so skúsenosami pri údržbe (opravy som moc nezažil, čo si spomeniem tak len nové káble v piatych dverách a preletovanie budíka palivomera + žiarovky).
Tak nech vám to húpe
sgt. _________________ C5 Tourer 2.0 HDi 143k Exclusive
Xantia Break 2.0 HDi 66kW Plaisir |
|
Návrat nahoru |
|
|
vikicv
Založen: 25.11.2007 Příspěvky: 172 Bydliště: PRAHA 9 - Újezd nad Lesy
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
A houpe. Jednou se v C5 sejdeme -). _________________ X2 Break 1.8i 16V, komforti, LPG
X2 3.0 V6 exclusive, hydractive, aut.4HP20, tempomat, el. sed., cd changer, tažný |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jackal
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 3:23 pm Předmět: RE C5 III |
|
|
Tak přeju hodně km bez nehod a závad,což se u nového auta nedá očekávat
Zavidím
Třeba vyhraju tu sportku a taky si ji pořídím,do té doby musím jen snít _________________ Citroen XII 2.0 Hdi 80kW narozená 2001
|
|
Návrat nahoru |
|
|
peter7777
|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
Prajem ti ve¾a ,ve¾a bezproblémových kilometrov!!! Aspoò sa budeme ma koho opýta na informácie o novej C5-ke.
Tiež sa mi ve¾mi páči nový C5 tourer bral by som ju všetkými desiatimi. _________________ XANTIA I 1,9TD Break,
klíma,ABS r.v.96
Naposledy upravil peter7777 dne so březen 26, 2011 8:43 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TycoonX
|
Zaslal: so říjen 30, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
je to tvrdsie, ale skuste spravit 100km v VW prassat alebo v hocijakom klasickom pruzinaku a potom v C5 H3 ten rozdiel je stale poriadne citit... _________________ BX 1.9 GTi 16V 1988 160k
Xantia X2 HDi 1999 110k
C5 2.2HDi Exclusive 2002 166k |
|
Návrat nahoru |
|
|
sgt
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 2:32 pm Předmět: |
|
|
To je snad kazdemu jasne, ze je to na mile daleko od klasickych aut. Ale pravda je, ze cim novsi citroen, tym to je o nieco menej hupave, hoc to zistia len zasväteni. Pre bezneho koncernistu je to furt mäkke _________________ C5 Tourer 2.0 HDi 143k Exclusive
Xantia Break 2.0 HDi 66kW Plaisir |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|