Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petr65
|
Zaslal: po duben 16, 2007 11:26 am Předmět: Autocentrum Červená Hospoda |
|
|
Autocentrum Červená Hospoda - u Třebíče. Vyhněte se obloukem, nejlépe po hranicích okresu (ještě lépe kraje). Umí zprasit prakticky vše. Na staré Xantii 1.9 TD mi udělali škodu za 8000 na motoru. Na nové XII 2.0 HDi - Připojení na diagnostiku za 900 - výsledek nula. U konkurence za 250 s výsledkem, vč.odborné konzultace zdarma. Elektrice absolutně nerozumí. Je toho hodně, ale vše vypisovat nebudu. Poslední test - Při podzimní akci - kontrola auta zdarma - jsem si nechal za doplatek zkontrolovat celý auto - nesvítící dálkové světlo a hladina oleje pod ryskou měrky je vůbec nevzrušily a v protokolu nic. Tímto testem jsem s nima definitivně ukončil vztahy. P.S.: Vloni konečně přišli o certifikát "AUTORIZOVANÝ" servis. _________________ současnost: Xantia Activa, 2.0HDi, 80kW, leden 2000
minulost : Xantia 1.9TD, r.v.1995. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Václav
|
Zaslal: út květen 01, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
Jo Petře souhlasím stebou, Jen chci říct že technici jsou ochotní, ale servisní pracovníci stojí za ....o . Příklad.: únik LHM - mechanik zjistil únik přes těsnění pístnice řízení. Týden trvalo obj. náhrad. mažety. Při výměně manžety zjistil že to teče ještě ze zadní a to podstatně více. Návrh výměna celé pístnice caa.:6000kč. Průbnul jsem vrakáč, pístnice 1000kč. Demontáž v PNEUSERVISU! - původní pístnice ok., žádná manžeta nová vše původní. Práce + materiál jsem zaplatil. LHM prolíná někde od vrchu. Co říct ,, lupiči technicky negramotní¨. _________________ X. II. 1999 Break Exclusiv 2.0 HDi 97kW, Hydractive II, Komforty od I.F.H.S. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hra.tomas
|
Zaslal: pá červen 06, 2008 3:55 pm Předmět: |
|
|
Kam tedy dáváte své myláčky na opravy? Je to jediný servis okterém vím...??? _________________ Xantia je nej auti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr65
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 1:54 am Předmět: |
|
|
Jeden velký problém na mé aktivě jsem řešil v Holetíně (řízení náklonu), ale jinak se domlouvám s jedním človíčkem, ale to jen přes SZ, aby náhodou neměl problém v zaměstnání, pokud by tohle od nich někdo četl.
A celkem dobří jsou v Autostaru S+Š v Třebíči nad Hauspezi ( tam mi dělali hlavně elektriku, když si jinde neporadili a nebo by to bylo drahý). _________________ současnost: Xantia Activa, 2.0HDi, 80kW, leden 2000
minulost : Xantia 1.9TD, r.v.1995. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|