Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Svob.oda
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
Uvidím jak dopadne opava, věřím, že dobře. Pokud by to bylo neopravitelné, tak bych asi zájem měl. Jaká by byla cena? |
|
Návrat nahoru |
|
|
PaM
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
pucholt napsal: | jira napsal: | Nepleteš si to náhodou s koulí Hydractivu a jejím příslušenstvím, pokud tedy Hydractiv na voze máš. |
Ne - svoboda ma pravdu. U prvních modelů je u zásobníkové koule kostka na rozdělení tlaku do hydraulické soustavy a posilovače. Tenhle typ auta má jen jednovývodové čerpadlo. Později se začaly montovat dvopuvývodové čerpadla a ta kostka je tam jiná. nenechte se plést -je to "kostka" válcovitého tvaru. Kostka vypadá jako válec s nástavbou a koulí navíc. Pěkný geometrický tvar... kulatá kostka...
Kdyby někdo potřeboval jednu zdravou mám ještě v zásobách. |
Pucholte, trochu tu mateš veřejnost ...
Všechny auta mají regulátor tlaku s aku-koulí, "" vypadá jako válec s nástavbou a koulí "" jsou dva typy , - pro řízení s kostkou a bez kostky . Ten pro kostku má jeden vývod navíc.
KOSTKA je rozdělovač tlaku u jednovývodového čerpadla , dělí tlak do systému a na řízení, a kostka NEVYPADÁ JAKO VÁLEC !!! ale je to takové hranaté placaté cosi . Je to uchyceno samostatně nad regulátorem tlaku s aku-koulí ...
zde to kostka :
_________________ Plním koule na Citroëny, servis hydropneumatiky ... Tel: 602941954, Brno |
|
Návrat nahoru |
|
|
LHM
|
Zaslal: út únor 19, 2008 6:31 pm Předmět: |
|
|
Zdravim kolegové. Sleduji že tady řešíte i výměnu těsnících kroužků u aku koule a chtěl bych se zeptat kolik jich je pod tou plastovou přírubou co je ze spoda přišroubována dvěma imbusama vel.4 mm . Já to vyndal ( je tam opravdu silná pružina )a našel jsem jen jeden větší kroužek .Je ten co to utěsnuje ? Dík |
|
Návrat nahoru |
|
|
PaM
|
Zaslal: út únor 19, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
jo _________________ Plním koule na Citroëny, servis hydropneumatiky ... Tel: 602941954, Brno |
|
Návrat nahoru |
|
|
Golden_cz
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
Zdraví taková asi zbytečná otázka mám hydro2 a teče mi regulátor tlaku mám ještě jeden mladší který neteče je možný to vyměnit kus zakus? _________________ Citroen Xantia 1.9TD VSX /1994 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PaM
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
Golden_cz napsal: | Zdraví taková asi zbytečná otázka mám hydro2 a teče mi regulátor tlaku mám ještě jeden mladší který neteče je možný to vyměnit kus zakus? |
jsou tam jisté drobné odlišnosti podle provedení hydrauliky a roku výroby ...
tady sem se snažil něco vypotit ... tak snad ti to trochu pomůže
http://www.citroeny.cz/forumxxx/viewtopic.php?t=12934 _________________ Plním koule na Citroëny, servis hydropneumatiky ... Tel: 602941954, Brno |
|
Návrat nahoru |
|
|
|