Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LHM
|
Zaslal: so září 01, 2007 8:14 pm Předmět: Blbne něco v hydraulice |
|
|
Zdar . Mám dotaz. Už několikrát se mi stalo že když prudce zastavím a auto se propéruje a začne se srovnávat ,tak se ozve cvaknutí ( asi z regulátoru tlaku )a auto nevyjede plynule nahoru,ale strašně rychle vyskočí třebo o pět centimetru ? Je to jako když se tam najednou dostane vysokej tlak ? Nedělá to pravidelně , ale jen občas ,ale raději to opravim hned než se něco po....Dik za radu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra D
Založen: 6.7.2007 Příspěvky: 29 Bydliště: Hradec Králové 4.patro
|
Zaslal: ne září 02, 2007 7:38 am Předmět: |
|
|
Mě to dělá opačně.Když prudce zastavím tak mám zadek nahoře a pak prudce spadne na původní polohu. _________________ Xantia 1.9TD 96 zelená metla,klima,ABS
Nissan Sunny II 1.6i kupé 88 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LHM
|
Zaslal: po září 03, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
Zapoměl jsem upřesnit ,žeto dělá jen předek. dik |
|
Návrat nahoru |
|
|
Buchta
|
Zaslal: po září 03, 2007 5:18 pm Předmět: |
|
|
No klasika, co LHM, jak je stará a v jakým je stavu? _________________ X2 Break 1,8i 16V, B.J. 1998, KOMFORTi
červená je červená i dyš už to není co to bejvalo, číňani krpatý
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LHM
|
Zaslal: po září 03, 2007 5:51 pm Předmět: |
|
|
No musim se přiznat že jsem jí ještě neviměnil ? Že by mělo stáří LHM vliv na takové blbosti jako popisuji ? Rozhodně neni krásně zelená ale tmavě zelená , ale bez kalu? Taže asi dám proplach a uvidím co to udělá . Dik |
|
Návrat nahoru |
|
|
Buchta
|
Zaslal: po září 03, 2007 6:26 pm Předmět: |
|
|
LHM napsal: | No musim se přiznat že jsem jí ještě neviměnil ? Že by mělo stáří LHM vliv na takové blbosti jako popisuji ? Rozhodně neni krásně zelená ale tmavě zelená , ale bez kalu? Taže asi dám proplach a uvidím co to udělá . Dik |
blbosti? No stav LHM má právě vliv na tydle blbosti.... Nevím jak hodně máš LHM zahumusenou, ale já to měl asi jak řikáš ty a nechal sem jí jen vyměnit, bez proplachu...... ale žádný problémy sem s XA neměl. _________________ X2 Break 1,8i 16V, B.J. 1998, KOMFORTi
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LHM
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dnes donutil k výměně LHM . Když už jsem byl pod autem tak jsem vyndal korektory a celý to ovládání s pružinama . Koupil jsem nové kloubky,navařil kuličky na objímku a na to přepákování . Vyčistil jsem koretory a přepákování .Když jsem nastartoval a ručně jsem zatáhl za objímku ,tak jsem čuměl jako kráva . Dřív byla reakce na zatížení zadku cca. 6 až 7 vteřin a ted jsem hupsnul do kufru a reace je téměř okamžitá . Hned to šlo nahoru a jak jsem vystoupil tak to šlo hned dolu Dříve jsem jen vyčistil korektory a nic se nezměnilo . Musím se omluvit za to že jsem vám nevěřil . |
|
Návrat nahoru |
|
|
Buchta
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
NO tak fajn, hlavně že to máká _________________ X2 Break 1,8i 16V, B.J. 1998, KOMFORTi
|
|
Návrat nahoru |
|
|
bog-fran
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 9:21 pm Předmět: |
|
|
mě dneska čekalo opravdu překvápko,jedu do práce a po cestě se mi mi bylo jasný že není něco v pořádku s hydraulikou,protože pérování bylo dost tvrdý,jako ve vyšší poloze,nicméně přijel jsem do práce,zamkl auto a šel se převléct,že to pořešim po šichtě.no a když odpoledne přicházim k autu,tak je mi to jasný,auto strašně vysoko,nevim jestli ve vyšší jízní poloze,nebo až v servisní,ale to asi ne,protože to jelo v celku dobře,až na to tvrdý pérování a přitom páčka v nornální jízdní poloze.po nastartování sedlo do normální polohy a všechno bylo jak má být.o něčem takovým jsem ještě neslyšel,co to mohlo způsobit??? _________________ r.v.95 1,9TD - už sešrotovaná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|