Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bartali
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 8:50 am Předmět: |
|
|
no a pokud toto budeš nějak teda vyrábět tak bych byl zájemce |
|
Návrat nahoru |
|
|
roliva
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
Raww napsal: | No vypadá to dobře, to jo. Jak píše Máca, hliník nepoužívat, nebo zoxiduje = zčerná a bude to hnusný už po jedné zimě... |
Pravda je, že to vypadá fakt krutě, já osobně bych bral raději nápis xantia než citroën, ale bojím se té oxidace, tak si to raději odpustím _________________ Xantia2 1,9 TD berline Gris Graphite
http://www.xantia.estranky.cz
http://www.beaglebuddy.estranky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
omnimor
Založen: 27.11.2006 Příspěvky: 24 Bydliště: Kingdom of Kačenka
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 9:08 am Předmět: |
|
|
Já si hodlal auto vylepšit pseudoprahy ze stříbrný lepící pásky, zhotovenými stylem naměřit-nakreslit logo Xantia-proříznout-nalepit, takže výsledek by byl stříbrnej práh s grafikou Xantia v barvě vozu. Přišlo mi to jako dobrej nápad za pár korun a nějakou práci, ale zatím jsem jen ve fázi nakoupený pásky , takže nemám ověřenej vzhled ani funkci (částečně i kvůli nutnosti dohnat zanedbanou údržbu a opravy auta za poslední rok ).
Ale kdyby ty kovový gravírovaný lišty byly za rozumnou cenu, určitě bych si taky nechal říct... _________________ Xantia 1,8/8v SX nonHA, nar. 26.10.1994
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pavel56
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 256 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 1:45 am Předmět: |
|
|
Je to moc pekny, jinak co se tyce hliny, tak bych se nebal. Al listy na prahach mely napr W353 nebo Trabanty a zadne cernani se nikdy nekonalo. Origos listy jsou nasroubovany samorezkama do prahu, ma je kamos. Az ho odchytim, muzu vyfotit, zadne cernani ci oxidace se na nich taky nekona.
Jsem zvedavej na cenu, chtel jsem je riznout na plotru z folie, ale tohle je hezci _________________ X1 1.9TD liftback |
|
Návrat nahoru |
|
|
Renda28
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:42 pm Předmět: |
|
|
No pokud bude šlušná cena tak bych taky měl zájem. _________________ X1 1.6 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Buchta
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 6:34 am Předmět: |
|
|
Renda28 napsal: | No pokud bude šlušná cena tak bych taky měl zájem. |
Z jinýho soudku: Co ta spotřeba? Øek bych, žes udělal chybu na začátku, nedals "první tankování"...... _________________ X2 Break 1,8i 16V, B.J. 1998, KOMFORTi
červená je červená i dyš už to není co to bejvalo, číňani krpatý
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Renda28
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
No někde se stala chyba, ale nevím kde? _________________ X1 1.6 |