Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Majk.Z
|
Zaslal: so srpen 29, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
A jeden dotaz... Ví tedy někdo jak upravit ten přerušovač? Nebo zda-li by se dal použít již upravený z jiného auta? _________________
X1 1,6i r.v. 93 BLANC MEIJE
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Derby-Senda
|
Zaslal: po leden 04, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
Tak po dlouhé době sem se dokopal k tomu abych Xantii osadil led žárovky v zadních světlech už svítí obrisové a brzdové Ledky do blinkrů mám objednané a problém z přerušovačem sem vyřešil stavbou nového návod na stránce http://www.rmk.cz/info/upravy/vlk/tramp.html#010 jediný malí dotaz na Xantii mám tažné a mám kontrolku která bliká pokud zapojím valník a hodím blinkr tato funkce je uvnitř přerušovače a když použiju jinej tak o ni příjdu nebude to problém na stk pokud to nejak skoušej vým že stejnou funkci máme na fabii
přerušovač je elektronický tudíš žadné cvakání relátka s draším tranzistorem zvládne až 200W ledky to utáhne v poho a žarovky by to mělo zvládnout 4x21W+2x5W+valík 2x21W ja sem testoval 55W+21W chladič se skoro neohřál
pokud de o svitivost obrisovek a brzdovek je to víc červené použil jsem žarovky s 27 ledkamy mín bych nekupoval svití tak akorád dají se sehnat i s 36 ledkamy kamoš bral jednu na motorku a říkal že to svítí daleko víc
do blinkrů sem objednal 36-ti ledkové tak sem zvědav boční blinkr budu řešit 1W luxeonem vým že prodávají už hotové ale ty prachy bych do to nedal
Ještě k přerušovači nejdříve sem upravil stavající změnou kapacity kondenzatoru problem nastal při připojení valníku blikal až moc pomalu
nevím jak vypadá original přerušovač mám obě xantie s tažným a specialním přerušovačem s kontrolkou takže moc neporadím buďto si postavyt z uvedené adresy a nebo koupit za težký prachy nejakej pro motorku
to jsou snad všechny postřehy z instalace Led žárovek _________________ Xantia Break 2.0HDi 80kw 11/2000 Exclusive stříbrná střela spotřebu držím pod 6l/100km Tempomat, ostřik světel, vyhřívané sedáky, LED denní světla, xenony, LED obrysovky-blikače-podsvícení interieru, Palubní PC
Diagnostika Lexia 3, PP2000, ELM 327 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Derby-Senda
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
už my dorazily LED blinkry po namontování sem byl celkem sklaman svitivost tak tak a odstín spíš žlutej než oranžovej a ještě byl problém s otočenou polaritou předních blinkru musel jsem upravyt konektor aby se mohl otočit boční blink s luxeonem svití nádherně _________________ Xantia Break 2.0HDi 80kw 11/2000 Exclusive stříbrná střela spotřebu držím pod 6l/100km Tempomat, ostřik světel, vyhřívané sedáky, LED denní světla, xenony, LED obrysovky-blikače-podsvícení interieru, Palubní PC
|
Návrat nahoru |
|
|
peter7777
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 2:29 pm Předmět: |
|
|
Napadlo ma da LED do koncových svetiel ,videl som ich na inej značke a tiež sa mi zdalo ,že to nesvieti tak silno ako klasika. A ešte sa mi to nehodí k našim 10 a viac ročným autám.... Ale to je len môj názor. _________________ XANTIA I 1,9TD Break,
klíma,ABS r.v.96 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MacoLM
Založen: 17.11.2007 Příspěvky: 163 Bydliště: Martin / Slovensko
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
vidiet a byt videny myslim ze ledky v smerovkach nemaju co robit. pokial to nie je original od vyroby navrhnuta smerovka na LED svetlo. Nerozumiem preco to ludia menia. ved tie ziarovky stoja par korun proti LED a viditelnost so vsetkych uhlov je neporovnatelna... _________________ X2 1.9TD rv. 1999 Break
klima, abs, 4xabg |
|
Návrat nahoru |
|
|
misak-plysak
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem bílé LED do parkovaček a pohoda, vypadá to pěkně. Dal jsem je kvůli xenonům, aby nesvítil bílej xenon a do toho nějaká žlutá žárovka.. LED do zadních světel jsem chtěl taky dělat. Ale kašlu na to. LED nehřeje, tak že by se mohly mlžit zadní lampy, v zimě by na to napadl sníh a nerozehřál by se.. Však ono to svítí hezky tak jako tak..
_________________ XANTIA HDi Break Hydractive Exclusive - Xantie roku 2010
XANTIA 2.1TD Break Hydractive 136PS - mrtvá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Derby-Senda
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
tak musim protestovat proti uhlum svitivosti ledek v bočních na blatníku mám luxenony s vlastni optikou a uhel maji dost velkej pokud nasadim číré krycí sklo sviti a je to vydet lepe než 5W žarovka ktera je original místo 21w žarovek mám 36 ledek dnes jel za mnou kamoš a řikal že je to daleko víc vydet jak blinkry tak brzdové hlavne kvuly okamžitému rozsvícení navýc mám blinkry v zrcátkách a v předu mám taky led parkovačky ale mám tam tři ledky jedna dopředu a dve do každé paraboly opět svitivost vetší než 5W žarovka _________________ Xantia Break 2.0HDi 80kw 11/2000 Exclusive stříbrná střela spotřebu držím pod 6l/100km Tempomat, ostřik světel, vyhřívané sedáky, LED denní světla, xenony, LED obrysovky-blikače-podsvícení interieru, Palubní PC
|
Návrat nahoru |
|
|
tommek
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
Nemohli by jste hodit nějaké fotky prosím? _________________ Citroen Xantia 2.0i 16V Exclusive |
|
Návrat nahoru |
|
|
Derby-Senda
|
Zaslal: po leden 18, 2010 7:15 pm Předmět: |
|
|
tak jsem nahodil fotky na net http://derbysenda.rajce.idnes.cz/Xantia/ _________________ Xantia Break 2.0HDi 80kw 11/2000 Exclusive stříbrná střela spotřebu držím pod 6l/100km Tempomat, ostřik světel, vyhřívané sedáky, LED denní světla, xenony, LED obrysovky-blikače-podsvícení interieru, Palubní PC
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|