Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DADAN
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 8:34 am Předmět: Xantia cuká, tarotuje.. nechce ject ? prosím o radu |
|
|
Xantia r.v. 1998, 2,0i 16v, jak mrzlo tak jezdila ok. Dnes ráno nastartuji a začla tarotovat ? nešla do otáček. Takže po třetím nastartování ok a následně při jízdě v otáčkách jede ale při nízkých cuká, škube. Nevíte prosím čím to ? díky za každou radu. Mám xantii teprve cca 3 týdny a nemám vůbec žádnou zkušenost.
Díky všem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelX2
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 8:41 am Předmět: |
|
|
Ahoj , vyměò si svíčky a do benzínu dej čistící aditivum ( případně něco , co váže vodu ). Vyjezdi nádrž a pokud by to nepomohlo , zkusil bych další věci ( kompresní tlaky , funkce lambdy . . . ) . A hlavně před vypnutím motoru je potřeba zahřát motor na provozní teplotu. Jinak se ti zanesou svíčky . . . _________________ X2 1999 HDI 80kW Exclusive . . . repasuju alternátory |
|
Návrat nahoru |
|
|
DADAN
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 10:52 am Předmět: |
|
|
Tak jsem odvezl xantii do servisu. Napíšu čím to bylo... pokud to ovšem opraví.
PavelX2: díky za radu vytiskl jsem odpověď a nechal v servisu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|