Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef 2.
Založen: 9.9.2007 Příspěvky: 1647 Bydliště: Míškovice u Holešova
|
Zaslal: ne listopad 08, 2009 3:58 pm Předmět: UPOZORNÌNÍ |
|
|
Všechny kteří zakládají zbytečně nové téma upozoròuji, že bude smazáno dříve, než se dočkají odpovědi, popř. i s odpovědí. Nikdo není zvědavý aby při hledání např. ventilátoru topení se otevřelo: Bylo nalezeno 162 výsledků hledání. a skoro co kus, to nové téma. _________________ Já se z toho zblázním....
Ford Galaxy 1.9Tdi, 6.76543210000111
Xa HDi kombi exclusive 5.99999999999 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mevi
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
No už bylo na čase Děkuji... _________________ XII 3.0 24v, XII 1.8 16v, XI 2.0i Vše LPG XI 1.8i combi a XII 2,0 16v zatim v benzínu |
|
Návrat nahoru |
|
|
MíraCB
Založen: 25.11.2006 Příspěvky: 397 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st listopad 11, 2009 11:19 pm Předmět: |
|
|
Pánové, vaše chování mi začíná vadit...
MíraCB _________________ Xantia II. Break, 1,9 TD |
|
Návrat nahoru |
|
|
luk.zah
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 10:16 am Předmět: |
|
|
Ach jo
Je mi z toho celkem smutno, když vidím, co z tohoto skvělého fóra vytvářejí naši ´´skvělí´´ strážci zákona - moderátoři.
Až je mi líto těch peněz, které jsem přispěl na provoz....
Myslím, že Vaše chování začíná být velice silně k zamyšlení _________________ Xantia Berline, 1.8i 16v, r.v. 1997
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef 2.
Založen: 9.9.2007 Příspěvky: 1647 Bydliště: Míškovice u Holešova
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
Chápe vůbec někdo o co mi jde? Nejde o nové príspěvky ale o nové témata. Jde o to aby téma např. ventilátor bylo pokračováním v tématu např. ventilátor topení a ne aby si prostě a jednoduše někdo otevřel xantia-xantia combi a už tam bezohledně cpal nové téma ventilátor, namísto toho aby si téma ventilátor našel (je jich tam už požehnaně) a pokračoval v něm. Téma ventilátor berte jako příklad, týká se to všech témat. Jinak Kirkiz to vyhledávání tam dával uplně zbytečně protože když to najde několiknáct stejných témat tak se pak opravdu nechce nikomu v tom hledat a pak zadá nové téma. Už to prosím vás chápete? Je to bolest hlavně nováčků, kteří todle stejně bez přečtení přeskočí.
Ono je moc jednoduché se ptát a nehledat, pokud vám to nebude vadit že všechno bude padesátkrát, tak klidně pokračujte, ale už opravdu beze mě.
A pokud jde o mě Míro, klidně ti to předám. _________________ Já se z toho zblázním....
Ford Galaxy 1.9Tdi, 6.76543210000111
Xa HDi kombi exclusive 5.99999999999 |
|
Návrat nahoru |
|
|
marian.hutira
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, Josefe2.
Keď som sa o tomto fóre dozvedel, tak nieko¾ko dní som postupne prezeral všetky príspevky. Pravdaže, nemal som naliehavý problém s autom, len som sa s ním postupne zoznamoval. Takže času bolo dos.
Ale ten, kto má s autom problém, vie aspoò zhruba o čo ide. A tak môže použi filter na preh¾adanie príspevkov.
Teda, nie je dôvod na neustále otváranie nových tém k rovnakému problému.
Marián
Josef 2. napsal: | Chápe vůbec někdo o co mi jde? Nejde o nové príspěvky ale o nové témata. Jde o to aby téma např. ventilátor bylo pokračováním v tématu např. ventilátor topení a ne aby si prostě a jednoduše někdo otevřel xantia-xantia combi a už tam bezohledně cpal nové téma ventilátor, namísto toho aby si téma ventilátor našel (je jich tam už požehnaně) a pokračoval v něm. Téma ventilátor berte jako příklad, týká se to všech témat. Jinak Kirkiz to vyhledávání tam dával uplně zbytečně protože když to najde několiknáct stejných témat tak se pak opravdu nechce nikomu v tom hledat a pak zadá nové téma. Už to prosím vás chápete? Je to bolest hlavně nováčků, kteří todle stejně bez přečtení přeskočí.
Ono je moc jednoduché se ptát a nehledat, pokud vám to nebude vadit že všechno bude padesátkrát, tak klidně pokračujte, ale už opravdu beze mě.
A pokud jde o mě Míro, klidně ti to předám. |
_________________ Xantia Break 2.1TD Exclusive 1998 |
|
Návrat nahoru |
|
|
roliva
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JiRaY
Založen: 26.4.2007 Příspěvky: 1227 Bydliště: Praha,ale jinak bydlím v Xantii:-)
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
Vím,že je to někomu proti srsti,mně je taky osobně nejjednodušší nadhodit nové téma,a nehledat nic,vždy kdo se má v těch odpovědích vyznat,že
Ovšem je pravda,že se tu stejně řeší pořád ty samé chronické bolístky Xantií,a těm stačí jedno téma,nemusí tu být spousta dotazů na ten samý problém.Navíc se tímto kapacita fora rychle plní,a je zbytečné si to tu zacpat kecy,když se ochudíme o prostor pro nové věci.
Ne ve všem s Josefem2 souhlasím,ale v tomhle jsem zajedno,je potřeba hledat,už to tady pěkných pár let běží,a skoro všechno je probrané.
Tímto neříkám vůbec sem nepsat,ale najít si správné téma,a v něm pokračovat,a není problém _________________ Citroen Xantia TurboD 96"
Citroen Xantia 2.0 HDI Exclusive 109k 99"
Citroen BX TurboD 92",voňafka:-)
HDi-Hodně dobrá investice |
|
Návrat nahoru |
|
|
peter7777
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
No keby sme mali také C5 II.generácie tých príspevkov by bolo na jednu ruku....
Ale inak súhlasím s moderátormi aj ja som tu založil pár tém ktoré sú tu rozobrané X krát, no to bolo na začiatku mojej púte... _________________ XANTIA I 1,9TD Break,
klíma,ABS r.v.96 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|