Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AJM
|
Zaslal: út červen 09, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
S elektrikou je trochu problém. Pokud máte sedačky bez topení a elektriky, nejsou tam připravený žádný konektory. Ty jsou jen u starších ročníků. X1 97 a asi ani X2 98 je mít nebudou... Takže tahat vedení odjinud. _________________ Xantia I 18i 8V SX Break Athena 97´pack elecricité, pack froid, pack cuir, pack bois
Xantia I 18i 16V VSX pack electricité, pack froid 97´
Xantia I 18i 8V SX 94´
Xantia II 18i 16V SX pack visibilité, pack look, pack electricité, pack bois 99´ |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRMATOR
|
Zaslal: út červen 09, 2009 4:44 pm Předmět: |
|
|
to mi zase az tak nevadi-teda pokud by to nebyla zalezitost tisicikorun. _________________ Xantia 98,1.8i 16V |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: út červen 09, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
jsem dalším zájemcem o kožený interiér tak pokud by vám obchod nevyšel nebo někdo jiný kdo má na prodej kožený interiér z xantie berline neváhejte mne kontaktovat buď přes soukromou zprávu e-mail(martin-vacek"zavináč"seznam"tečka"cz nebo na tel. čísle 724329053 _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRMATOR
|
Zaslal: út červen 09, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
ja je uz mam zamluvene,tak snad pujde nejak vyresit ta elektrika _________________ Xantia 98,1.8i 16V |
|
Návrat nahoru |
|
|
tvankat
|
Zaslal: út červen 09, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
Bral bych spíš světlou kůži než černotu. Teď v létě to musí bejt peklo Jak už jsem psal, měl jsem si jet kousek od nás pro pěkné světlé za 1300,- ale den předtím je prodal křivák jeden. Takže kdyby někdo měl tak nabídněte. _________________ X1 1.9TD Berline rv.97, klima |
|
Návrat nahoru |
|
|
AJM
|
Zaslal: út červen 09, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
KRMATOR napsal: | ja je uz mam zamluvene,tak snad pujde nejak vyresit ta elektrika |
No, vyřešit jde všechno, jen je otázka, kam se připojíš a jakou máš výbavu. Jestli máš X, nebo SX bez elektropacku, bude to docela pakárna. Jestli máš elektro, snad se někde napíchneš. Ale počítej, že vyhřívání má značný příkon, nedával bych obě sedadla na jedno vedení, každé bych připojil zvláš, použij k tomu origo regulátory a termostaty... _________________ Xantia I 18i 8V SX Break Athena 97´pack elecricité, pack froid, pack cuir, pack bois
Xantia I 18i 8V SX 94´
Xantia II 18i 16V SX pack visibilité, pack look, pack electricité, pack bois 99´ |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRMATOR
|
Zaslal: st červen 10, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
AJM napsal: | KRMATOR napsal: | ja je uz mam zamluvene,tak snad pujde nejak vyresit ta elektrika |
No, vyřešit jde všechno, jen je otázka, kam se připojíš a jakou máš výbavu. Jestli máš X, nebo SX bez elektropacku, bude to docela pakárna. Jestli máš elektro, snad se někde napíchneš. Ale počítej, že vyhřívání má značný příkon, nedával bych obě sedadla na jedno vedení, každé bych připojil zvláš, použij k tomu origo regulátory a termostaty... | tak ted jsi me dostal,mozna jsem asi blbe asi koukal nebo co(spis jsem nouma),ale nevim co je X a SX.Mam v el. predni okna,prave zrcatko,klima.Vim ze se mi pod sedackou nejake kabely vali-ale k cemu(od ceho) to nevim.Samozrejme zapojeni necham na odbornicich _________________ Xantia 98,1.8i 16V |
|
Návrat nahoru |
|
|
AJM
|
Zaslal: st červen 10, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
citace: |
tak ted jsi me dostal,mozna jsem asi blbe asi koukal nebo co(spis jsem nouma),ale nevim co je X a SX.Mam v el. predni okna,prave zrcatko,klima.Vim ze se mi pod sedackou nejake kabely vali-ale k cemu(od ceho) to nevim.Samozrejme zapojeni necham na odbornicich |
Aha, nějak jsem blbě koukal, ty máš X2. Tak pod sedačkou se ti válí kabely od vaku a předpínače. Ale možná se chytíš u zásuvky, kterou možná máš u spolujezdce na tunelu. X a SX jsou stupně výbavy. Pak je ještě VSX a různé limit série... _________________ Xantia I 18i 8V SX Break Athena 97´pack elecricité, pack froid, pack cuir, pack bois
Xantia I 18i 8V SX 94´
|
Návrat nahoru |
|
|
KRMATOR
|
Zaslal: st červen 10, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
OK budu to prekladat memu servismenovi-ale to snad bude vedet. _________________ Xantia 98,1.8i 16V |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRMATOR
|
Zaslal: so červenec 04, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
tak hotovo,sedacky sedi jak usite a elektrika zadny problem.Je to super _________________ Xantia 98,1.8i 16V |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|