Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat

Obsah fóra Xantiaclub
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Mikiny s logem Xantiaclubu

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Nabídka pro členy Xantiaclubu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mixa



Založen: 2.3.2008
Příspěvky: 202
Bydliště: Milotice nad Bečvou

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2009 10:27 am    Předmět: Mikiny s logem Xantiaclubu Citovat

Vzhledem k tomu, že na některých srazech bývá poněkud chladněji, viz. Xantia sraz Rusava 13.09.2008, mne napadlo nechat si vyrobit mikinu s výšivkou loga Xantiaclubu. Vzhledem k vyšší ceně takovéto zakázky jsem se rozhodl, že nabídnu fleecovou bundu (ze 100% polyesteru s povrchovou úpravou proti žmolkování, gramáž 280g/m2) i ostatním členům, aby se cena za vektorovou grafiku, program atd. rozdělila na více mikin.
Barvu jsem vybral světle modrou se stejnou "grafikou", jako Kirkízová trička. Původně jsem uvažoval o něčem pestřejším, ale nechci z toho dělat cirkus, tak jsem si řekl, že bude asi nejvhodnější dodržet barvu a popisky. A bílá se mi zdála dosti nepraktická.
Vzhledem k tomu, že nejsem "milionář", ani blázen (abych jich nechal nabouchat několik a pak marně doufal, že se mi je všechny podaří prodat), tak jsem se rozhodl, že nabídnu dodání takovéto mikiny každému zájemci na objednávku při platbě předem (samozřejmě oproti stvrzence). Pokud vše vyjde, jak má, tak v pátek 15.05.2009 budu mít hotové 2 ks. A vzal bych je na Rusavu na ukázku.

Prosil bych o nějakou reakci, zda vůbec bude nějaký zájem. Cenu se budu snažit, dle předběžného zájmu dostat co nejníž. Předběžná cena: 1.300 - 1.700 Kč vč. poštovného. Nejsem podnikatel, takže není mým cílem na tom vydělat. Jde mi jen o nějakou návratnost vložených prostředků.
Snad se tahle má nabídka někoho nějak negativně nedotkne. Od Kirkíze souhlas mám (že mu polezu trošku do zelí) a s Hofim se mi nedaří nějak spojit (nejspíš neumím odeslat soukromou zprávu).
_________________
Xantia II 1.8i 16v Break - Euro 3, vyr. 7.12.1999,
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Přemek



Založen: 26.10.2008
Příspěvky: 6
Bydliště: Kurdějov 51, Hustopeče

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2009 3:39 pm    Předmět: mikiny s logem XAklubu Citovat

Ahoj, není to vůbec špatný nápad. Tričko mám objednané a mikinu k tomu, no co víc si přát. Myslím, že když sem hodíš foto, nic tím nezkazíš... Díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mixa



Založen: 2.3.2008
Příspěvky: 202
Bydliště: Milotice nad Bečvou

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 7:31 pm    Předmět: Citovat

Takže, něco jsem dal zde:
http://mixa.rajce.idnes.cz/Xantiaclub/.
Na Rusavě jsem ji nabízel za 1.400 Kč vč. poštovného při platbě předem. Zájem nějak nebyl, tak snižuji cenu na 1.300 Kč (vč. poštovného, při platbě předem). A nebo za 1.400 Kč na dobírku. Momentálně mám doma jednu navíc ve velikosti XL.

Případně je možno ji nechat vyrobit i v jiné barvě. Ale na tmavých barvách nepůjde vidět černá nit a na červené červená nit. Při změně barvy jedné nitě - přirážka 150 kč, při změně barvy obou nití - přirážka 200 Kč. Ve více, než dvou barvách nitě to nevyšijí.

Můj e-mail je : mixa@volny.cz .
_________________
Xantia II 1.8i 16v Break - Euro 3, vyr. 7.12.1999,
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Nabídka pro členy Xantiaclubu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com - Glass Template Created by DoubleJ(Jan Jaap)