Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
majky3
|
Zaslal: po únor 09, 2009 3:36 pm Předmět: pochromovanie vonkajsich kluciek |
|
|
Cafko.Mate niekto skusensti s pochromovanim vonkajsich kluciek alebo nastriekanim do farby laku?Hladal som na celom nete aj tie nalepovacie ale pokial nema niekto tupu fabiu,octaviu alebo pod.nic ine som nemohol najst.Ja mam striebornu xantiu a dost mi to vadi ze to nie je je vo farbe laku alebo aspon chromove a rad by som to zmenil.Ak mate niekto skusenosti,no ze sa podelte s nami...Dik moc |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johnny_P
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:43 pm Předmět: klika |
|
|
sice to zní hloupě, ale slovenštině moc nerozumím, ale jestli jsem to pochopil správně, prostě vyndej kliku a dej si ji nalakovat. Stačí rozdělat dekl dveří a ta klika drží na desítce matce, tu povol, vyndej z táhel a hotovo
Taky se k tomu chystám. Chci nalakovat kliky a lišty na dveřích a náraznících. Taky mě ta černá štve _________________ X2 berline r.v.98, 1,9TurboD, 66kW Tmavě zelená
fotky mojí káry zde: http://moje.auto.cz/Johnny-P/xantuse.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
tomi
Založen: 24.8.2007 Příspěvky: 73 Bydliště: Vrbové pri Piešanoch
|
Zaslal: čt březen 19, 2009 9:12 am Předmět: |
|
|
je to haluz keď už češi nerozumejú slovákom ale v podstate odpoveď správna, do chrómu by som som to ani nedával mi to príde ako tuzing, ale do farby auta by som to chcel porieši. proste pod¾a návodu hore vytiahni k¾učk y a ich daj niekomu streknú do farby auta. _________________ >> www.citroenklubpraha.eu <<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Henry
|
Zaslal: po duben 06, 2009 6:11 pm Předmět: |
|
|
tomi napsal: | je to haluz keď už češi nerozumejú slovákom |
Sorry za OT
Už je to tak, kola dějin nezastavíš.
Nedávno jsem se domlouval s jedním polákem německy, pak se podívám na SPZ a povídám, že česky a polsky by to šlo lépe, oba jsme se zasmáli a dál jsem mluvili každý po svém.
Stejně za chvíli budem všichni mluvit německy. _________________ XI 1.9TD BREAK 1996, klima, KOMFORTi |
|
Návrat nahoru |
|
|
tomi
Založen: 24.8.2007 Příspěvky: 73 Bydliště: Vrbové pri Piešanoch
|
Zaslal: út duben 07, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
Henry napsal: | tomi napsal: | je to haluz keď už češi nerozumejú slovákom |
Sorry za OT
Už je to tak, kola dějin nezastavíš.
Nedávno jsem se domlouval s jedním polákem německy, pak se podívám na SPZ a povídám, že česky a polsky by to šlo lépe, oba jsme se zasmáli a dál jsem mluvili každý po svém.
Stejně za chvíli budem všichni mluvit německy. |
no skôr anglicky, ale to je jedno, ale problém je skôr inde, slováci čechom rozumejú, lebo máme na kábli české stanice a dokonca dos čštiny i v našich TV. Nechcem poveda, že sa niekto niečomu stráni, ale ja dos chodím po Českých fórach, kdežto na slovenských fórach vidím češtinu len zriedka, tak asi to fakt každého ahá na západ _________________ >> www.citroenklubpraha.eu <<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Johnny_P
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
"vonkajších" znamená vnějších že?
A co pochromovat vnitřní kliky, to se mi líbí u kamarádovy octavie. Už jste to někdo chromoval, nebo jste to svěřili nějké firmě, popř. jaké? _________________ X2 berline r.v.98, 1,9TurboD, 66kW Tmavě zelená
fotky mojí káry zde: http://moje.auto.cz/Johnny-P/xantuse.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|