Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Medík
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 11:40 pm Předmět: |
|
|
JiRaY napsal: | Ježišmarjá,véno,kdes je sehnal? Tyhle liáky sháním už od doby co mám xantii,a pořád nic.Jen jednou,a to už je dávno,byly za 7000kč,a zdálo se mi to tehdy moc,zaváhal jsem,a do týdne byly fuč |
Já jsem je sehnal na vrakovišti v Holubicích ... težko říct jestli je tam ještě mají, ale mohl by to vědět PaM, protože toho jsem požádal aby mi je tam vyzvedl, tak jestli mu dovolili aby se tam rozhlédl......možná ? Cena byla 1500,- 1ks Poslal jsem jim pár fotek, byli velmi ochotní, klaplo to bez nejmenších problémů...... Samotné disky bez nejmenší chyby, jak vzhledově tak na vyvažovačce... _________________ X1 95 Activa 2.0 16V Medika + X II 98 1.8 16V s klima - manželky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
vaurien
|
Zaslal: st květen 06, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
JiRaY napsal: | lightDJ napsal: | JiRaY napsal: | Ježišmarjá,véno,kdes je sehnal? Tyhle liáky sháním už od doby co mám xantii,a pořád nic.Jen jednou,a to už je dávno,byly za 7000kč,a zdálo se mi to tehdy moc,zaváhal jsem,a do týdne byly fuč |
8500,- i s gumama,barum bravuris mozna neni nejlepsi volba ale dve sezony vydrzi... nemuzu mit vse hned... od souseda kupuje vraky na dily dela do aut a koupil xantu i s kolama tak mi je prodal... |
No,a nemá soused ještě nějaký kola ?
Hoď sem kdyžtak kontakt,pokud to není tajný,dík. |
Přesně tyhle kola jsem koupil v listopadu na Sbazaru. Byly po kompletní renovaci včetně nástřiku práškovou barvou za 4000 Kč včetně šroubů (bez gum)... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|