Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Luboš X
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 4:27 pm Předmět: novinka na zimu - textilní řetězy |
|
|
zdravím, nedávno se mi dostal do ruky leták, kde kromě jiných věcí nabízeli i textilní návleky na pneu jako náhradu klasických řetězů. Něco málo jsem o tom našel i na netu, např. tady: http://maloobchod.ddpneu.cz/product/autosock-54-textilni-snehove-retezy-jednoduche-a-rychle.html
nějaký hodnocení toho se taky najde: http://auto.idnes.cz/test-snehovych-retezu-ocel-je-lepsi-nez-latka-fat-/pneu.asp?c=A081105_185630_pneu_fdv
je jasný, že prodejci i výrobci to budou chválit jako výbornou věc, potřebujou prodávat, v testech moc dobře nedopadli. Pomineme, jestli je to výrobek schválenej pro provoz na českých komunikacích, ale zajímá mě, jestli ty návleky už někdo zkoušel na svým autě a jak se mu osvědčili?
Luboš _________________ xantia break 1,8 16V, 1998, 9,3l LPG 8,15l BA |
|
Návrat nahoru |
|
|
Maniik
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
Já co jsem jednou rano koukal na AMR tak tam davali test tohle vs sněhový řetězi a jednoznacne tohle bylo ucinejsi dá se stim jet vyšsí ryhlostí tam to celkově docela vychvalovali tak nevim _________________ XA II 1.8 16v |
|
Návrat nahoru |
|
|
Malda
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
No nevím,ja jsem se taky díval na srovnávací testy hadrák vs.řetěz a žádná hytparáda. Funkčnost ještě ano,ale trvanlivost žádná.Za ty prachy bych do toho nešel.Za 1900 stovek pořídíš už hodně dobré řetězy a při troše tréningu je nasazení obou otázkou tak 8 minut,ale je to jen můj názor. _________________ XII 99 HDI 80kw Break |
|
Návrat nahoru |
|
|
dolph
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
žádný hadr nemůže rvát jako řetěz.že to bude lepší,než nic-tak tomu věřím,ale kdo byl totálně zakopaný ve sněhu a bagroval tak,že od řetězů lítaly jiskry-tak si musí sám udělat obrázek o účinnosti..... _________________ pneuservis,opravy a plnění klimatizací.739 079 629
X1 1,9td break-jedna z mála v plné palbě |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|