Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět , ale báli ste se zeptat

Obsah fóra Xantiaclub
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Lze dát na xantii kola s ET 19?

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Kola a rozměry
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JiRaY

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 9:06 am    Předmět: Lze dát na xantii kola s ET 19? Citovat

Zdravím,mám vyhlídnuté jedny litáky z peugeota,majitel píše že mají rozměr 6J*15 ET 19,a přikládal mi fotku kde je má namontované na xantii,pouze zboku,mám obavu o to,jestli tam jdou ty kola napasovat,aby nikde nedřely(v jakékoliv jízdní poloze)-mám origo z výroby 14ky plechy na svojí X1,a taky pokud je tam nandám,aby nebyly "utopené v podběhách",že bych koukl na auto,a v podběhutřeba 3cm utopené kolo,to by asi vadilo každému.Spěchá,dík
HDi-Hodně dobrá investice Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Josef 2.

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 9:49 am    Předmět: Citovat

Všechny disky které mají větší než předepsané ET je třeba individuelně vyzkoušet, nedávno jsem dovezl disky z C4, které mají rozměr 6J-15 ET 27 a kupodivu jdou i na V6 která má kotouče R=288, akorát se disk vnitřkem přiblížil asi o jeden cm k pístnici, ale ničemu to nevadí tak je nechám na zimu. Nejvíc u jiného ET záleží na tvaru disku a jeho prolisování v místě míjení předního brzdiče.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
karlíček

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 5:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, souhlas s Josefem, já mám na hdi Alutec 6x15 ET 18 a je to na chlup. Nezapomeň na to, že hliníky se mají vyvažovat nalepovacím závažím (ne jako to u nás některý prase klepe zboku!!) to závaží se lepí dovnitřdisku a pak Ti mezi ním a brzdišem zbude malinko místa nebo může i drhnout. Osobně bych už do toho nešel, držel bych se ET 12-15, ale fakt to chce zkusit, konfigurátor Ti sice ukáže ET 12-18, ale.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Raww

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 9:18 am    Předmět: Citovat

karlíček napsal:
Ahoj, souhlas s Josefem, já mám na hdi Alutec 6x15 ET 18 a je to na chlup. Nezapomeň na to, že hliníky se mají vyvažovat nalepovacím závažím (ne jako to u nás některý prase klepe zboku!!) to závaží se lepí dovnitřdisku a pak Ti mezi ním a brzdišem zbude malinko místa nebo může i drhnout. Osobně bych už do toho nešel, držel bych se ET 12-15, ale fakt to chce zkusit, konfigurátor Ti sice ukáže ET 12-18, ale.....

Používám běžně na sezónu plechový disky s ET18 (z Pažouta) - žádnej problém nikdy nenastal a mám na nich najeto min 20tis km
karlíček

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 9:42 am    Předmět: Citovat

Raww napsal:
karlíček napsal:

Používám běžně na sezónu plechový disky s ET18 (z Pažouta) - žádnej problém nikdy nenastal a mám na nich najeto min 20tis km

Plechy jsou úplně o něčem jiném, ty mám taky na zimu problém je to co řekl správně Josef: Tvar disku
sima

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 9:53 am    Předmět: Citovat

Tak vidím,že jsem ty liťáky s ET 19 měl asi přece jen zkusit pepo co?No v čerty už jsou fuč.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Kola a rozměry Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: