Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
happy
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 12:35 pm Předmět: nefunkční topení na nohy |
|
|
Ahoj všem.Problémy s autem nekončí a teď příchodem zimy nastal další problém.
Jde o to ,že auto normálně topí až na to , že topení nejde na nohy a to vůbec!Je tam zima jak prase!Jsem z toho zoufalý nemám představy čím to může být......Nevím jeslti to chce vyčistit nebo opravit?
Poradte? Díky J. _________________ jsem jaky jsem .... |
|
Návrat nahoru |
|
|
jenik777
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
Pokud mas packu ve spravne poloze, tak pak bude problem nekde v systemu klapek. Ovlada se to dvema bovdeny, v lepsi pripade budes mit jeden ten bovden jen vysmeknuty (je zajisten plechovou pojistkou), da se nasadit bez sundani palubky. V horsim pripade, muzes mit i polamanou klapku, nebo ji mit nejak bloknutou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 2:56 pm Předmět: |
|
|
ještě malé upřesnění mě XA topí velmi dobře ale i na nožičky ale páčka musí být ve správné poloze a zavřené průchody vzduchu do kabiny myslím tím ty ve středu a na krajích palubky ty když jsou otevřené(hlavně když všechny najednou) tak vzduch k nohám proudím velmi málo a stíhá se ochlazovat takže ani nepoznám že si topím pod nohy jakmile zavřu průduchy v palubce tak to na nohy topí krásně a myslim že mívám větrák minimálněna 2. stupeò když si chci "vytopit" tento prostor.... to jsou moje postřehy jinak pak jak píše jenik777 bude nejspíš průšvih někde v klapkách
jo teď si nevzpomínám jestli máš autí s klimou nebo bez a nevím jestli je v tom nějakej rozdíl co se tohoto problému týče já klimu nemám _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
bartali
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
No jak píše Máca úplně stejný postřahy jinak mám autí s klimou a to sice XA typ I. |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeX
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
Máca napsal: | ještě malé upřesnění mě XA topí velmi dobře ale i na nožičky ale páčka musí být ve správné poloze a zavřené průchody vzduchu do kabiny myslím tím ty ve středu a na krajích palubky ty když jsou otevřené(hlavně když všechny najednou) tak vzduch k nohám proudím velmi málo a stíhá se ochlazovat takže ani nepoznám že si topím pod nohy jakmile zavřu průduchy v palubce tak to na nohy topí krásně a myslim že mívám větrák minimálněna 2. stupeò když si chci "vytopit" tento prostor.... to jsou moje postřehy jinak pak jak píše jenik777 bude nejspíš průšvih někde v klapkách
jo teď si nevzpomínám jestli máš autí s klimou nebo bez a nevím jestli je v tom nějakej rozdíl co se tohoto problému týče já klimu nemám |
U toho co popisujes si nejsem jist, ze je to spravne. Me to taky tak funguje, ale porad premyslim jestli neco neni spatne s tema klapkama.
Muze to nekdo potvrdit? _________________ DeX Exclusivni Xantia break 2.0HDi narozena o vanocich '98
|
|
Návrat nahoru |
|
|
happy
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
Tak ono to trochu asi topi ,ale podle me strasne malo..... asi to bude tema klapkama a lankama....pujde do servisu tak uvidim co z toho bude.....
Zatim diky _________________ jsem jaky jsem .... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
jestli mám něco s klapkama nevím .... neřeším .... topí to k mé spokojennosti .... _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Buchta
|
Zaslal: st prosinec 19, 2007 11:23 pm Předmět: |
|
|
happy napsal: | Tak ono to trochu asi topi ,ale podle me strasne malo..... asi to bude tema klapkama a lankama....pujde do servisu tak uvidim co z toho bude.....
Zatim diky |
Co teplota vody a co termostat? _________________ X2 Break 1,8i 16V, B.J. 1998, KOMFORTi
červená je červená i dyš už to není co to bejvalo, číňani krpatý
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pavel56
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 256 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
Nekolik postrehu - X mam od jara, teprve predevcirem jsem jel v "normalnim" mrazu (-11). Vse mi topi jak dive, ale na nohy to at kroutim s ovladacema jak chci fouka vzdy o neco chladnejsi. Vse ostatni funguje asi spravne, protoze kdyz prepnu na nohy zacne foukat automaticky vic ventilator, kdyz na okno jeste vic atd. Nemuzu srovnat s jinou X, ale napada mne srovnani s Fiatem, kterej topil na nohy tak, ze skoro slejzaly nehty, takze bylo behm jizdy mimo krouceni koleckem a slapani na slapky treba jeste tahat za topeni. Nakonec jsem se namichl a do vyusteni pod nohy ridice nacpal ridkej molitan... Treba se toho chteli u X vyvarovat _________________ X1 1.9TD liftback |
|
Návrat nahoru |
|
|
lukas
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
tvůj problém mi nastává právě tehdy když přepnu na vnitřní oběh... _________________
´97, Break 1.8i
dokonalej kombík v max. výbavě
jen s tou spotřebou bych radši jezdil s V6 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|