Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat

Obsah fóra Xantiaclub
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Pozamykaná poradna???
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Před použitím Xanticlub poradny čtěte !!!
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
naphd



Založen: 21.9.2009
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: st leden 27, 2010 12:50 pm    Předmět: rozdeleni temat Citovat

Zdravim ve spolek
rozdelovani temat je nanic. Jen to snizi moznost ze nekdo znalej veci odpovi, protoze si nikdo nebude s pleziru prochazet dvacet zalozek... kdyz to ma v jedny jak ted tak koukne co je novyho, vidi, poradi...

Veni, vidi, vici... overenej system Smile

ale vazne, ja sem chodim taky vetsinou s prosikem kdyz uz nevim co a jak, a parkrat uz se mi taky podarilo zalozit kravinu. Proste nevim klicovy slovo pod kterym to hledat, nebo s cim to souvisi, nebo ze to je jen blbost. Kdyby jsem to umel jsem automechanik a nepotrebuju tohle forum.

Co chci rict : podle me je skatulkovani kontraproduktivni, stavajici je OK, lepsi by by kvalitni vyhledavac (trebas i blbost aby nerozlisoval diakritiku, ja ji na klavesnici holt nemam) a pridat do temat klicova slova, ktera pujdou modifikat i od prispevatelu protoze obcas se to zvrhne a problem se vyresi, ale jinej nez se zacalo... treba hlavni klicovy slovo a pak tri vedlesi. Pripadne status vyreseno/nevyreseno.

Hlaseni vadnejch prisevku taky myslim nepotrebujem, tohle forum je unikat vtom jak slusne a vecne se tu jedna (mozna neviditelna zasluha admina), kdyz obcas vidim ty pacienty na ruznych jinych webech... desbes Rolling Eyes

Tot muj pohled na vec.

Jinak dekuji vsem co se do dnesniho dne spolupodileli Smile
_________________
jirka

XA1 - 1.9(96) TD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bartali



Založen: 22.3.2007
Příspěvky: 135

PříspěvekZaslal: st leden 27, 2010 5:43 pm    Předmět: Citovat

1) Osobně si myslím že jsme lidé a jako takoví se každý jinak chováme jinak přemýšlíme jinak hledám a něco jiného známe co chcete jsme LIDI. Co chci říct na danou věc bude stomilionu názoru a stejně se k ničemu nedoberete všichni mají někdy a v určité věci z určitého pohledu věci pravdu.

2) Kdo stanoví jak to má fungovat ? Dle mne majitel. Bude li majitel lid prosím at se o tom diskutuje ale podle mne toto si musí majitel vyřešit.

3) Můj nátzor na věc je takový (a jestli to pomůže budu rád) že a zakládá kdokoliv cokoliv at systém automaticky zařadí příspěvky na které se neodpovídá takzvaně mrtvé a staré např pul roku do složky k vymazání a nechá to tam cca dva týdny. Každý může reagovat i nováčci "jé prosím toto nechte", a hle je zde možnost získat informace a podměty k napsání článku. A admin na základě těchto požadavku může oslovit široké obecenstvo v druhé založené sekci navíc a to sice příprava článků kde by téma jen přesunul a o nic dalšího se nestaral a je na lidech jestli článek napíší nebo ne. Toto by platilo pro všechna založená témata !!! bez výjimky kdo určí co se má mazat každý to vydí jinak ale pokud to bude v systému nikdo nic nemůže říci.

4) jedinou věc která by se mohla trochu vylepšil a to hledání a to obecně a hned na stránkách xantiaclubu aby hledání nebylo rozděleno na hledání na stránkách xantia clubu a chatu ale aby toto bylo společné.

Toto řešení by stálo minimum uprav systém by zustal na venek stejný jen s dvěmi sekcemi na víc a to ke smazání a druhá přáprava článků, a s automatickým mazáním a přesouváním starých příspěvků a v podstatě by byl takový jak jsou lidé na něj zvyklí. Systém by se v podstatě reguloval sám. A holfi by nebyl zaneprázdněn mazáním milion deset nesmyslných věcí a rozhodování kterou nechat a kterou ne. Ne podle mne jeden metr na všechno. A byla by to cesta jak zapojit ostatní i usery k napsání článků a návodů a jak udržet forum čisté. Protože jak vidno jeden člověk zkorigovat tolik příspěvků a atd prostě nedokáže a bez pořádku to taky nejde ale i bez peněz to taky nejde. Prostě bude se můžete rozčilovat jak chcete lidi jsou lidi a někteří holt líní a bud to budete trpět (bordel) a nebo furt mazat (moře práce) a nebo vymyslíte řešení které bude na sto pro fungovat ale věřit v to že založením více sekci a rozdělěním do více podpolložek něčemu pomůže? pokud by to nebzlo přehnané asi jo pomůže ale podstatu věci to neřeší stáále budou existovat mnimálně dva lidé kteří stejné věci řeknou dvěma názvy a zas je tu problém.

PS: jinak se lidi usmnějte vždy venku je tak krásně -20
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stepan



Založen: 13.2.2008
Příspěvky: 135
Bydliště: ŠkodaBurg

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2010 5:01 pm    Předmět: Citovat

Předem se omlouvám, jestli tady už něco takového zaznělo ( nečetl jsem to cele ), ale zkuste se jen tak kouknout sem: http://forum.ladaklub.com Toto forum je navrženo podobně, jako citroen forum, ale má jednu skvělou věc, pod tou vší technikou je i okénko " Poklábosme " a tam si člověk dokáže vykecat, zavtípkovat atd. Díky tomuhle se ladaforum neustále žije a vyvíjí, Wenca bude určitě vědět o čem mluvím. Taky jsou tam odkazy na jednotlive vozy, se kterými se chtějí jejích majitele pochlubit. Forum funguje nejenom jako poradna na auta, ale i jako jakýsi facebook pro lidi, které spojuje značka vozů. Koukněte se na to a nechte se inspirovat, myslím, že neprohloupíte.
_________________
Lada 2103 - 1608 DOHC - 73,5 kW - Incredibile macchina
Lada SAMARA 1,3 LS - Zachránila mi život
Citroen XANTIA 1,9 TD - Zaoceánska LOÏ COMFORTI
Opravují a seřizují motory PSA
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Mad



Založen: 7.6.2007
Příspěvky: 131
Bydliště: Pelhřimov

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:12 am    Předmět: Citovat

Zdravim
Chtěl bych se vyjádřit k alternativě povolování nových témat adminem/moderátorem. Mám obavu, že tito lidé budou bombardováni žádostmi o položení dotazu, ve kterých bude muset tazatel specifikovat svůj problém, aby bylo možno posoudit jeho oprávněnost. Věci znalý admin/moderátor se každým banálním dotazem bude muset prokousat a nakonec stejně - veden snahou pomoci a přitom nezaplòovat fórum - odpoví tazateli rovnou. To by tu rovnou mohly být vyvěšený čísla "horká linka na admina".
Já bych navrhnul - netuším jestli je to technicky možné - aby nová témata byla jednoznačně časově omezena, třeba na dva tejdny. Když se totiž nováčkovi, nebo jakýmukoli neodborníkovi něco pose*e, tak běhá okolo auta a v časový tísni hledá pomoc u zkušenějších - napíše dotaz a horlivě sleduje, kdy mu někdo odpoví. Pak stačí jen aby ho někdo zkušenější (a nemusí to bejt nutně admin/moderátor) odkázal ma "vyřešený téma", nebo dvěma třema větama odpověděl.
Admin/moderátor by jen to nový téma skouknul a v případě že by bylo přínosný, tak by pouze změnil status z "dočasný" na "trvalý". Téma "vo ničem" by samo po dvou tejdnech zmizelo, bez ohledu na to, dostal li tazetel odpověď, nebo ne.
Prostě aby měl kdokoli možnost položit zkušenějším otázku a aby kdokoli měl šanci dostat od nich odpověď, by by to bylo jen "hledej tady ...". Admin/moderátor by pak ve svym volnym čase nemusel zamykat a mazat zbytečný témata těch nepoučitelnejch.
_________________
X2 1,8 16V Break 6/2000 metalíza Modrý Maurícius
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
esprit



Založen: 16.11.2009
Příspěvky: 134
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: po únor 22, 2010 6:55 pm    Předmět: Citovat

Jde o to poradit. Hmm tak ted mi uz neporadi nikdo. Me duplicita nevadi. Tam je to, tam zase ono. Clovek si to dal dohromady a bylo.
_________________
1.6i LPG Holanďan, v provozu od 1998, LPG 8,9/100
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vikicv



Založen: 25.11.2007
Příspěvky: 172
Bydliště: PRAHA 9 - Újezd nad Lesy

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 8:49 am    Předmět: Citovat

Pozoruji jeden jev, ktery se mi zda nedustojny.

Vetsina lidi, kteri si zakladaji nove tema v poradne (te docasne) zacina svuj prispevek omluvou, ze si dovolili zalozit tema....pripadne necim jako "nikde jsem nanelezl, tak zakladam nove tema"....

Vzpamatujte se!

Tady jste/jsme se domluvili, ze docasna poradna bude prave proto, aby v ni byly i off-topic dotazy. Necht tam tedy jsou a bez omluv. Stale existuji lidi, kteri radi poradi i po 100x podobne se tvaricimu dotazu.

Nechodte se svesenou hlavou, ale jako normalni lidi. Nic se nedeje, zivot jde dal. Z vesela kupredu -)


Viktor
_________________
X2 Break 1.8i 16V, komforti, LPG
X2 3.0 V6 exclusive, hydractive, aut.4HP20, tempomat, el. sed., cd changer, tažný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ok2ucx



Založen: 22.2.2007
Příspěvky: 455
Bydliště: Zubří, východní Morava (Valašské království)

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 10:13 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni.

Čtvrt roku se tu nehnul list, jen vznikla jediná rubrika, kde je stejně vše na hromadě a ještě plné omluv - připadá mi to nějaké nemocné. Navíc jeden z posledně jmenovaných moderátorů to vzdal a z úklidu nezbylo nic. Udržovat fórum na takové úrovni je celkem velký úvazek.

Co tak vrátit fórum zpět do původních kolejí? Vše odemčít a trpět opakování dotazů. Mi to příjde jako menší zlo než tohle zombie. Co říkáte? Nebo je někdo s dnešním stavem spokojen? Admine?

Pavel

_________________
Volvo S60 T5 Volvo V70 D5 VW Brouk 66
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
JiRaY



Založen: 26.4.2007
Příspěvky: 1227
Bydliště: Praha,ale jinak bydlím v Xantii:-)

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 10:22 pm    Předmět: Citovat

No,myslíme stejně Pavle ,ale webovky jsou majetkem Holfiho,a ten si to řídí jak uzná za vhodné,já mu do toho nebudu kecat,ale už jsem si to říkal taky,tohle zamčení poradny dle mně nic nevyřešilo,jen odešlo víc lidí z klubu Wink
_________________
Citroen Xantia TurboD 96"
Citroen Xantia 2.0 HDI Exclusive 109k 99"
Citroen BX TurboD 92",voňafka:-)
HDi-Hodně dobrá investice Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ok2ucx



Založen: 22.2.2007
Příspěvky: 455
Bydliště: Zubří, východní Morava (Valašské království)

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 10:56 pm    Předmět: Citovat

... ale to já vím Confused
Kecat nemusíš, ale kibicovat můžeme Laughing Když se tu ozve většina pravověrných diskutérů, třeba admina obměkčíme...

Pavel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Josef 2.



Založen: 9.9.2007
Příspěvky: 1647
Bydliště: Míškovice u Holešova

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 10:24 am    Předmět: Citovat

Ale pánové, to chce klid. Myslím že stávající situace není zas tak špatná, nakonec je to klub kde může poradit každý, nejen moderátor. Co se týče vás dvou můžete taky někdy přijet na sraz a tam kybicovat až do aleluja. Já sám zde chodím také méně než dříve, prostě časová tíseò, ale pokud možno tak poradím, pokud ne tak mlčím. Jak vidíte sami, nic se zatím nemaže, natož otázky bez odpovědi, jak měl někdo strach. Na kybicování by se tu našla spousta lidí, ale myslím si že je to zbytečné. Podle mě se tento stop stav měl udělat dříve, protože ten poslední rok před tím se poradna dost zbytečně zasrala a hledání se tím značně ztížilo a vy zase voláte po obnovení zasíracího stavu. Tímto dávám najevo můj osobní názor a je mi jasné, že kolik lidí tolik názorů a nikdy nevznikne zhoda.
_________________
Já se z toho zblázním....
Ford Galaxy 1.9Tdi, 6.76543210000111
Xa HDi kombi exclusive 5.99999999999
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lord_Zajc



Založen: 21.2.2010
Příspěvky: 2
Bydliště: Nové Město nad Metují

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:48 am    Předmět: Citovat

Zdravim, nezdá se mi to nebo to forum vymrelo? Question Question Question myslel jsem ze to k něčemu bude... každej už vi co tam je za temata a ma je 100x precteny... chceme resit nove problemy prinaset nove poznatky...nechceme se takhle zakonzervovat Twisted Evil . Bohuzel musim rict ze pro radu kdyz jsem potreboval jsem musel zamirit na jiné forum Embarassed . Tady nebylo kde bych se mohl zeptat. Snad bude forum brzy zprovozneno Exclamation . Mám pár věcí na které se chci zeptat a nemám koho Laughing . Děkuji
_________________
Citroën Xantia II 2.0 HDi HYDRACTIVE 110HP
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Mamut



Založen: 25.11.2006
Příspěvky: 309
Bydliště: Praha Kadlín

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 6:58 pm    Předmět: Citovat

Boha jeho, to se neumíš zeptat o patro výš, kde to akorát není rozškatulkovaný? Confused
_________________
Break V6 3,0 750 Virago
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lord_Zajc



Založen: 21.2.2010
Příspěvky: 2
Bydliště: Nové Město nad Metují

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 3:25 pm    Předmět: Citovat

Jo tak to jo dik... ani jsem si toho nevsiml jak nemam kombi.. ale dik...Wink stejne je to ale skoda... Wink
_________________
Citroën Xantia II 2.0 HDi HYDRACTIVE 110HP
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Runes



Založen: 17.11.2008
Příspěvky: 78
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 8:49 pm    Předmět: Citovat

no fasa uzas dokonale, radsej mat forum zaspamovane ako nemat forum ziadne :-S no co uz ale keby sa dakomu chcelo mam x1 1994 TD a mam poondany ten gombicek v dialkovom (mam verziu de je iba jeden spinaci gombik). No a ten gombik akosi uz nece fungovat a kedze ma tu specialnu vlastnost ze ma nozicky v 90 stupnovom uhle voci gombiku tak ho nikde nemaju v GM electronics kukal nato jak na zazrak. Neviete de ho zohnat abo ake to ma typove cislo ??? Kukal som temi na temu DO ale toto som tam dako nenasiel :-/
Kedze netusim kedy odpoved dojde a ci vobec tak poprosim tu dobru dusu odpovedat na
runes(a)azet.sk a je jedno ci to bude minutu abo rok po tomto poste Very Happy

2 otazka je dialkove ovladanie nasiel som tu ten clanok na jablotron uz tusim pred rokom ci dvoma a vtedy som aj vedel typ a viem ze uz vtedy sa nedal zohnat bo ho uz nemali a nevyrabal sa. No proste veite daku alternativu ????
_________________
DRAK - Citroen Xantia 1.9 TD 94
6,5l 90% mesto

Ja viem som lama Very Happy ale kto sa pyta ten sa dozvie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PaM



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 880
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:06 am    Předmět: Citovat

ohledně mikrospínačů se toho napsalo už hodně ... stačí pohledat.
http://www.xantiaclub.cz/poradna/viewtopic.php?t=631&start=15
http://www.xantiaclub.cz/poradna/viewtopic.php?t=1543&start=0
http://www.citroeny.cz/forumxxx/viewtopic.php?t=5320

napiš si mikrospínač a čti ....

http://www.datasheetdir.com/SKQJLAA010+download
_________________
Plním koule na Citroëny, servis hydropneumatiky ... Tel: 602941954, Brno
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Před použitím Xanticlub poradny čtěte !!! Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com - Glass Template Created by DoubleJ(Jan Jaap)