Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat

Obsah fóra Xantiaclub
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Pozamykaná poradna???
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Před použitím Xanticlub poradny čtěte !!!
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RINGO



Založen: 26.11.2006
Příspěvky: 137
Bydliště: MOST

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 3:43 pm    Předmět: Citovat

PaM napsal:
Každopádně by to chtělo podrobnější členění základních kategorií, tzn. motor - benzín, dýzl , převodovka - manuál, automat, hydraulika, podvozek, elektrika, kola, ...

To je přesně ono, naškatulkovat to podrobněji a snad se nebudou opakovat stále stejné dotazy.
_________________
X2 1,8 16V Break
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JiRaY



Založen: 26.4.2007
Příspěvky: 1227
Bydliště: Praha,ale jinak bydlím v Xantii:-)

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 6:56 pm    Předmět: Citovat

PaM napsal:
Každopádně by to chtělo podrobnější členění základních kategorií, tzn. motor - benzín, dýzl , převodovka - manuál, automat, hydraulika, podvozek, elektrika, kola, ...

Ne,podlě mně rozhodně ne.Narážíš na citroeny.cz,vím,ale je to tam hrůza,kam zmizelo staré přehledné forum,naní je to tam uspořádaný chaos.

Moc témat,a všechny dohromady prázdné.Člověk kolikrát ani neví kam to má zařadit,a tak třeba jeden XMák má v rubrice "podvozek,karoserie" otázku špatného řazení,resp.špatně naštělovaných táhýlek.No,a teďka kam to zařidit?K motoru to nepatří,ke kastli taky ne.

Já bych to nechal takto,maximálně bych vyhradil podsekci pro "plynaře",kde by se daly řešit problémy s plynem,a udělal bych benzín/diesel,a jinak nic víc.Øešení z citroeny.cz se mi nelíbí.
_________________
Citroen Xantia TurboD 96"
Citroen Xantia 2.0 HDI Exclusive 109k 99"
Citroen BX TurboD 92",voňafka:-)
HDi-Hodně dobrá investice Smile


Naposledy upravil JiRaY dne čt leden 21, 2010 10:44 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PaM



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 880
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 7:31 pm    Předmět: Citovat

JiRaY napsal:
otázku špatného řazení,resp.špatně naštělovaných táhýlek.No,a teďka kam to zařidit?


třeba do sekce "převodovka-spojka"

A citroeny.cz , tam ještě podle mě nějaké kategorie chybí... a proč je to tam prázdné ? no proto, že vše bylo zodpovězeno na starém fóru které spadlo ... a je pouze pro čtení ale dá se v něm hledat.
http://www.citroeny.cz/forumxxx/

nejhorší sece tady je podle mě "Xantia - Xantia kombi" prostě se v tom nedá vyznat, zajímá mě nejaký problém, ale je to změ , a když nějakej koko* si dá název vlákna "pomooc, help, něco se mi pokazilo... " tak to nevíš už vůbec nic Rolling Eyes
_________________
Plním koule na Citroëny, servis hydropneumatiky ... Tel: 602941954, Brno
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sima



Založen: 27.11.2006
Příspěvky: 915
Bydliště: Srdce Valašska

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 8:35 pm    Předmět: Citovat

Ještě ti chybí Pame kategorie?? No vidíš to a já a spoustu lidí má stejný názor jak Jiray,není to lehké vyhovět všem,chce to jednoznačně pevné pravidla jak napsal Josef a pravidelnou "údržbu"moderátory,tak je to i jinde,nic jiného stejně nevymyslíme.Přeji tvůrci-ům hodně štěstí a citu.
_________________
X2 1.816V 98LPG-vzducholoď
Komforák a nikdy jinak Smile
AX-1.0-City-4 kvalt-r.v.92 fr.mini cooper Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Holfi
Admin


Založen: 24.11.2006
Příspěvky: 64
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 10:18 pm    Předmět: Citovat

Málo kategorií, hodně kategorií moderatoři musí, admin musí, tvůrci musí, někomu prdlo v bedně atd atd ........ Jak tak koukám, tak mám samé povinosti a uživatelé nemusí zřejmě nic. Někdo tu psal o automatickém pročištění. Samozřejmě by nebyl problém nastavit mazání třeba po měsíci, jenže to by ztratilo asi veškerý smysl, když jsou tu témata , kde se najde řešení mnohých problémů. Stačí jenom trocha trpělivocti a hledat, jenže ono je jednoduší rovnou napsat dotaz. Holt lenost vítězí na všech frontách, no a co , on to někdo odpracuje a vyřeší za mě. Pominu-li naprosto zbytečná témata, je tu spousta dotazů na věci, na které máme návody přímo v článcích na stránkách (jen namátkou ložisko zadního ramene a kola do A) . Někdy mi připadá, že jsem ty stránky dělal zbytečně, když ani není zájem si něco přečíst. Na stránkách je nahoře vpravo taky hledej, napíšu ložisko a během 3 vteřin mám článek s návodem před sebou. Naštěstí se zase najde hodně komentářů pod články, které za návody děkují (viz třeba výměna radiátoru a rozebrání palubní desky. Kdybych to MíruCB neviděl 3x dělat, ani bych nevěřil, že to jde) .

Jen tak mimochodem , můžete si tipnout kolik lidí mi nabídlo za těch 7 let pomoc . I kluky, zdejší moderátory jsem do toho více méně uvrtal. Zkuste si jen tak cvičně prohlédnout poslední stránky fora a jet po stránce dopředu, kolik je zde zbytečných , duplicitních dotazů. Třeba to zamčení povede k tomu, že se uživatelé začnou řídit základními pravidly každého takovéhoto fóra (ruku na srdce , kdo z vás se obtěžoval přečíst si rubriku "Před použitím Xantiaclub poradny čtěte" ?? )

Pro jíru:
Tu větev jsem si podříznul už dávno .....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
sgt



Založen: 12.3.2007
Příspěvky: 270
Bydliště: Skalité, SK

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 12:00 am    Předmět: Citovat

Rozumiem Holfimu + moderátorom a na druhej strane aj ostatným. Treba si uvedomi, že nie je možné vyhovie každému.

1. Jasné že by bolo ideálne keby moderátori triedili, mazali, upozoròovali atď., ale nezabúdajte že to stojí kopu času a tí ¾udia to robia nezištne. To nie sú ¾udia platení za cenzúru ako v Číne.

2. Starí ostrie¾aní fóristi už vedia ako sa chova. Noví sa väčšinou možno aj pokúsia h¾ada, keď na nich ale vybehne 200 príspevkov, radšej pod¾ahnú lenivosti a založia nové téma - však niekto im poradí (hoci na 99% by riešenie našli) - výsledok = väčšinu to naserie starých a zaserie aj fórum pre budúce h¾adanie.

Z toho vyplýva pod¾a mòa len jedno jednoduché a elegantné riešenie, aby aj vlk ostal sýty a koza celá. Zruši možnos zaklada nové téma

Tým pádom budú nováčikovia trocha donútení použi tlačítko H¼ADA a je dos ve¾ká pravdepodobnos, že nájdu aj odpoveď. Keď nie, tak minimálne položia otázku v dobrom vlákne. Na druhú stranu moderátori budú ma kopu ušetrenej roboty do budúcnosti, stačí sem-tam skorigova názov často používaného vlákna a poprípade premazáva zbytočné vlákna, ktorých sa tu posledný čas urodilo neúrekom (viď jeden nováčik, čo zaslal 6 príspevkov, z toho 5x založil nové téma)...
Výsledok: časom sa môže z tohto fóra sta výborná zbierka rád a postupov s dobre pomenovanými vláknami, v ktorých sa aj oplatí h¾ada Wink
_________________
C5 Tourer 2.0 HDi 143k Exclusive
Xantia Break 2.0 HDi 66kW Plaisir
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PavelX2



Založen: 26.11.2009
Příspěvky: 172
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 7:50 am    Předmět: Citovat

No jo , ale to znamení nejdřív zredukovat těch 1910 vláken na 48ti stranách jen v sekci xantia - xantia kombi . Sice přibyl moderátor , ale pořád je to 477 vláken na jednoho člověka . . .jen v nejobsáhlejší sekci .
Jsem pro strukturu , jak navrhoval PaM . Třeba na www.vwbusforum.net si s tím kluci moderátorští dali tu práci a fórum je přehledný . Ale to se nedá dost dobře srovnávat , počet registrovaných je sice podobný , ale příspěvků je tady poněkud víc . . .
Holfi , neber to prosím jako přání , je to jen nápad a návrh . Moc dobře vím , jak nevděčná je činnost moderátora nebo admina . . .
_________________
X2 1999 HDI 80kW Exclusive . . . repasuju alternátory
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PaM



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 880
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 9:20 am    Předmět: Citovat

Holfi napsal:
Málo kategorií, hodně kategorií moderatoři musí, admin musí, tvůrci musí, někomu prdlo v bedně atd atd ........ Jak tak koukám, tak mám samé povinosti a uživatelé nemusí zřejmě nic. .


Jo, venku je hnusně, v zimě sněží, mrzne, sluníčko je schovaný už řadu dní ... samá depka ...

Mám dojem, že lidi uznávají a chváli tvoji práci, objevilo se pár, myslím dobrých rad, jak by se dalo pokračovat. Taky se snesla kritika na zakládání vláken nováčky, tak to zas nebude tak černé jak se ti to jeví. Wink Jak přijde jaro, oskar vyleze nahoru, oschnou meze, zase bude líp Cool
_________________
Plním koule na Citroëny, servis hydropneumatiky ... Tel: 602941954, Brno
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tomc



Založen: 8.2.2008
Příspěvky: 253
Bydliště: Rožnov p.R

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 10:18 am    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy po přečtení jsem dostal takovou chut na jarní mezní sexik Very Happy Very Happy ,že depka je pryč a vykouklo i sluníčko jen těch -10 mě ser.... Sad ku....a
_________________
BX19D Xa 2,0HDI a C5 2,0HDI
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mevi



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 217
Bydliště: Litoměřice

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 10:28 am    Předmět: Citovat

A mame to tu zas 3 popsáne stránky a pořad se tu opakuje to same tak nejak jsme si zvykly v poradne i pokecat chat je fajn ale přijdeš je tam online bud nikdo nebo par lidicek co si šeptaj.

No tak napíšeš do poradny a on časem někdo odpoví možná by vážně nebylo od věci udělat klasickou poradnu ktera bude obdobou članků (návodů) jak opravit to nebo tamto... k tomu by mohla sloužit založená poradna ale velice zredukovaná.

No a k tomu rychlou poradnu na pokec a případné dotazy nováčků ta at se klidne po čase automaticky maže... A po pravdě věřim tomu že v takové sekci by lidi byli ochotní poradit i lidem co se ptaj na davno vyřešené problémy... ´

Jinak omlouvám se ale do dnes nevim k čemu je dobrá vzkazovna krom toho že se tam pořád opakuje toto je pouze vzkazovna se tam človek nic kloudného nedoví beztak když chci poslat vzkaz pošlu PM.
_________________
XII 3.0 24v, XII 1.8 16v, XI 2.0i Vše LPG XI 1.8i combi a XII 2,0 16v zatim v benzínu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Josef 2.



Založen: 9.9.2007
Příspěvky: 1647
Bydliště: Míškovice u Holešova

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 10:33 am    Předmět: Citovat

sima napsal:
Ještě ti chybí Pame kategorie?? No vidíš to a já a spoustu lidí má stejný názor jak Jiray,není to lehké vyhovět všem,chce to jednoznačně pevné pravidla jak napsal Josef a pravidelnou "údržbu"moderátory,tak je to i jinde,nic jiného stejně nevymyslíme.Přeji tvůrci-ům hodně štěstí a citu.


To není jen tak, jak si myslíš. Když začnu čistit dostanu několik s.z. co si to moderátore dovoluješ atd. Když na to upozorním, tak se to také nelíbí, viz: http://www.xantiaclub.cz/forum/viewtopic.php?t=2632
Prostě moderátor tady nic neznamená, my tu naděláme bordel a ty moderátore to tady pěkně přesuò, zařaď, ukliď a ne že si dovolíš nám do toho kecat. Tak to by se musela vrátit doba před 20 lety, když bylo 16 hodin volna denně, ale i tak ... Když nejste sami schopni si tu pořádek udržet, budete se zastávat těch co jim na podpisu ještě nezaschnul inkoust a už založili aspoò 2 nové témata a nebudete uznávat že rozhodnutí admina a moderátorů je svaté, do té doby to bude špatně. V poslední době jsem nereagoval na dotazy nových členů, kteří neměli uvedený v podpisu bydliště a model auta, protože bylo jasné že pravidla je nezajímaly. Kdyby si je přečetli, bylo by to podle toho znát. Na takové návrhy jako rozdělení do sekcí atd. je podle mě už dost pozdě, nikdo si nedokáže představit tu hrůzu práce. A nakonec proč? Před 2 léty byla poradna uplně stejná s tím rozdílem, že byla přehledná. Dále podle mě by bylo dobré k udržení pořádku znepřístupnit zakládání nových témat, pokud by to bylo nevyhnutelně nutné tak jen přes admina nebo moderátory. A když se někdo potřebuje na něco zeptat, tak si najde téma kterého se to týká a vněm bude pokračovat, pokud nenajde-a tomu nevěřím, napíše s.z. adm. nebo moderátorům. Nebo toho chci po vás moc? Zatím jste psali jen, co chcete vy po moderátorech. A nakonec stejně je na Holfim, jak a vůbec jestli to pojede dál a to hodně záleží právě na vás.
_________________
Já se z toho zblázním....
Ford Galaxy 1.9Tdi, 6.76543210000111
Xa HDi kombi exclusive 5.99999999999
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PaM



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 880
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 11:11 am    Předmět: Citovat

Josef 2. napsal:

podle mě by bylo dobré k udržení pořádku znepřístupnit zakládání nových témat, pokud by to bylo nevyhnutelně nutné tak jen přes admina nebo moderátory. A když se někdo potřebuje na něco zeptat, tak si najde téma kterého se to týká a vněm bude pokračovat, pokud nenajde-a tomu nevěřím, napíše s.z. adm. nebo moderátorům.


Pepo, to by mohlo fungovat Wink

Josef 2. napsal:
V poslední době jsem nereagoval na dotazy nových členů, kteří neměli uvedený v podpisu bydliště a model auta, protože bylo jasné že pravidla je nezajímaly. Kdyby si je přečetli, bylo by to podle toho znát.


svatá pravda ... naučit lidi číst Idea
_________________
Plním koule na Citroëny, servis hydropneumatiky ... Tel: 602941954, Brno
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Medík



Založen: 10.1.2008
Příspěvky: 71
Bydliště: Chlum u Třeboně

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 11:33 am    Předmět: Citovat

Jen tak mimochodem , můžete si tipnout kolik lidí mi nabídlo za těch 7 let pomoc . Napsal HOLFI !!!


Jen pro pořádek poznamenávám / nebo právě pořádek dělá přátele/ k výše uvedenému: matně si vzpomínám na žádost, která zde byla cca před rokem až rokem a půl, o finanční výpomoc, aby tyto stránky mohli i nadále pokračovat.....
Poslal jsem jistou částku /nepochybuji, že i jiní/ Doufám, že se to též dá považovat za pomoc......????!!!
k tématu: Je jisté, že někteří jsou líní a něco se s tím musí udělat...
_________________
X1 95 Activa 2.0 16V Medika + X II 98 1.8 16V s klima - manželky...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jackal



Založen: 29.11.2006
Příspěvky: 81
Bydliště: Kladno

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 12:39 pm    Předmět: RE: Pozamykaná poradna??? Citovat

Tak a teď mi kluci řekněte jestli to má vůbec cenu se tady něčím zabejvat.Jsou tu tři strany o tom jak by to mělo vypadat a co se tady dělá špatně a stejně si dělá každej co chce.

http://www.xantiaclub.cz/forum/viewtopic.php?t=2772
_________________
Citroen XII 2.0 Hdi 80kW narozená 2001
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sgt



Založen: 12.3.2007
Příspěvky: 270
Bydliště: Skalité, SK

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 1:14 pm    Předmět: Citovat

PaM napsal:
Josef 2. napsal:

podle mě by bylo dobré k udržení pořádku znepřístupnit zakládání nových témat, pokud by to bylo nevyhnutelně nutné tak jen přes admina nebo moderátory. A když se někdo potřebuje na něco zeptat, tak si najde téma kterého se to týká a vněm bude pokračovat, pokud nenajde-a tomu nevěřím, napíše s.z. adm. nebo moderátorům.


Pepo, to by mohlo fungovat Wink

len dodám, že nie len mohlo, to musí fungova, keďže by iná možnos nebola Laughing
_________________
C5 Tourer 2.0 HDi 143k Exclusive
Xantia Break 2.0 HDi 66kW Plaisir
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Xantiaclub :: Před použitím Xanticlub poradny čtěte !!! Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com - Glass Template Created by DoubleJ(Jan Jaap)