Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirkka
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Brandýs nad Orlicí
|
Zaslal: st únor 18, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
vím že to je trošku z ruky, ale když jsme kupovali díly na bráchovu xsaru nejlíp jsme uspěli na sobotních trhách v Polsku, ceny oproti Slušticím poloviční a jestli toho sháníš víc stálo by to za úvahu (ty trhy byli tuším v Lubinu) _________________ xantia 1,9td 12/94 hydroactiv |
|
Návrat nahoru |
|
|
Visin
|
Zaslal: st únor 18, 2009 10:14 am Předmět: Re: vrakoviště XA |
|
|
Jackal napsal: | ...
Už jsem jich dost obvolal ale nikde mi nemohli pomoci.Buď neměli nebo za to chtěli nehorázné peníze.
...
|
S cenami na vrakáčích je to jako na houpačce. Vždycky záleží na aktuální finanční situaci daného provozovatele vrakoviště. Když má hluboko do kapsy, tak ceny jsou třeba jen o 10% levnější než nový kus ale, pokud "má dobrou náladu", nebo se zbaví něčeho co tam má dlouho a pod, tak cena je daleko příznivější.
Další kapitola sama pro sebe je ochota prodavačů. Vždycky se tváří že je strašně obtěžuju. grrrr
Mluvím z vlastní zkušenosti, nějakou drobotinu jsem na vrakáčích už kupoval. _________________ Pochopil jsem, že i pochopitelné se dá nepochopit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vanil
|
Zaslal: st únor 18, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
Na www.citroeny.cz jsou nějaké na díly. _________________ 2.0hdi exclusive-80kw-kombi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|