Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vz
|
Zaslal: po červen 09, 2008 4:44 pm Předmět: X1 zvednuta na vyssi polohu - jakoby "skace" |
|
|
Ahoj, kdy zvednu X1 do vyssi (ne nejvyssi) polohy a rozjedu se, tak mi auto jakoby skace, jezdi jakoby byla kola do elipsy. Kdyz auto zase snizim, tak toto skakani zmizi.
Nemate nekdo poneti cim to muze byt? Moc diky za pripadne napady. |
|
Návrat nahoru |
|
|
DPD
Založen: 26.11.2006 Příspěvky: 100 Bydliště: Kamýk nad Vltavou
|
Zaslal: po červen 09, 2008 4:51 pm Předmět: |
|
|
Podle me to bude nerovnostmi na silnici. Hydraulika pruzi jen v normalni poloze v jakekoliv jine temer nepruzi a je citit i kaminek na silnici. Pokud je to v normalni jizdni poloze OK, tak bych to neresil.
Zrovna mi spadlo tahlo ze zadniho korektoru a nestacil jsem se divit, jak jsou i nove silnice hrbolate _________________ XA2 Break, 2.0i 16V, Exclusive, Admiral Blue (KNCB), r.v. 1998
|
|
Návrat nahoru |
|
|
dolph
|
Zaslal: po červen 09, 2008 8:25 pm Předmět: |
|
|
máš to špatně seřízené-místo do "vyšší" ti to táhla vatáhnou do "servisni" polohy.mně to dělalo taky-stačí správně seřídit výšku auta na korektorech a upravit vůle na táhlech.
teď se v té vyšší poloze dá poměrně rormálně jezdit. _________________ pneuservis,opravy a plnění klimatizací.739 079 629
X1 1,9td break-jedna z mála v plné palbě |
|
Návrat nahoru |
|
|
vz
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
Diky, na predku se to opravdu vytahovalo do vysoky servisni polohy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Buchta
|
Zaslal: po červen 16, 2008 6:56 am Předmět: |
|
|
dolph napsal: | stačí správně seřídit výšku auta na korektorech a upravit vůle na táhlech |
no nevím estli je to tak ouplně jednoduchý _________________ X2 Break 1,8i 16V, B.J. 1998, KOMFORTi
červená je červená i dyš už to není co to bejvalo, číňani krpatý
|
|
Návrat nahoru |
|
|
kirkiz
|
Zaslal: po červen 16, 2008 7:17 am Předmět: |
|
|
Mám to seřízený a skáče mi to taky - ta poloha není určená pro jízdu po silnici. Je to jen pro jakési nouzové přejetí horšího terénu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef 2.
Založen: 9.9.2007 Příspěvky: 1647 Bydliště: Míškovice u Holešova
|
Zaslal: po červen 16, 2008 10:37 pm Předmět: |
|
|
A jsme zase na začátku. Prostě se soudruhům v Ciroenu nepodařilo vypočítat terenní polohu u Xantie (narozdíl od CX,BX,XM a C5) tak si prostě dodo- dodělej doma. Víš kolik by stála svolávačka? Není jednodužší uvéct: Je to jen pro jakési nouzové přejetí horšího terénu.
Kdo má Xantii jako prvního citroena tak neví oč jde. _________________ Já se z toho zblázním....
Ford Galaxy 1.9Tdi, 6.76543210000111
Xa HDi kombi exclusive 5.99999999999 |
|
Návrat nahoru |
|
|
kvaxi
|
Zaslal: út červen 24, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
Josef 2. napsal: | A jsme zase na začátku. Prostě se soudruhům v Ciroenu nepodařilo vypočítat terenní polohu u Xantie (narozdíl od CX,BX,XM a C5) tak si prostě dodo- dodělej doma. Víš kolik by stála svolávačka? Není jednodužší uvéct: Je to jen pro jakési nouzové přejetí horšího terénu.
Kdo má Xantii jako prvního citroena tak neví oč jde. |
Terénna poloha ne o nieco jemnejsia ako servisna vyskusaj na terene ale chod len rovno aby si nieco nedolamal... ak to vyskusas priamo z polohy do polohy zistis, ze mam pravdu... skace to ako koza ale nie az tak ako pri servisnej Takze priklanam sa k nazoru "DODO" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|