čelní sklo
čelní sklo
ahoj všem dnes jsem měl nepříjemnou nehodu a mám v háji čelní sklo prý je víc typů VIN mí xantie jeVF7X2RFVF72015912 takže sháním sklo a někoho kdo to vymění děkuju moc to byl dneska den
citroen xantia break r.98 2.0i 16v 97kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: čelní sklo
Typ jde poznat hned buď tam je senzor deště nebo ne a nebo tam je tonované nebo né podle vinu tam je senzor deště ale okno je netonované nové okno je za devítku
OT: Datum počátku záruky 1.1.1990 zajimavé já myslel že xantie vyrábějí od 93
OT: Datum počátku záruky 1.1.1990 zajimavé já myslel že xantie vyrábějí od 93
Xantia Break 2.0HDi 80kw
Subaru Impreza GT 2.0T 155kw
Subaru Impreza GT 2.0T 155kw
Zabarvení skla poznáš tak že na vnitřní stranu skla dáš list bílého papíru, při pohledu z venku, buďto bude bílý, nahnědlý nazelenalý, namodralý. Více variant autoprůmysl nepoužívá. Vezmeš zapalovač, přiložíš cca půl centimetru ke sklu a zapálíš, spočítáš odrazy plaménku, budou buďto dva, obyčejné sklo, nebo tři, pokovené sklo. dalším vodítkem je dešťový senzor, anoi-ne, poslední je stínící zabarvený pruh v horní části(sluneční clona) Vzhledem k skutečnosti, že sklo je lepené, potřebuješ nové sklo, tím pádem i bauset, řešil bych to v nějakém servise. víc, když pošleš S.Z.
Xantia x1, 1.9tD, lahvově zelená, combi, park. asistent, Gprs dozor, tempomat
mám deštoví senzor a tonované sklo zeleně,ale můžu tanm dát i obyčejný bez senzoru a zatmavení?záleží na mě?
Měnil jsem čelní sklo minulý pátek - zelené, bez senzoru. cena včetně bausetu a montáže 7.800,- ( Origoautosklo ). Se senzorem by prý bylo o cca 1.000,- dražší. Ještě se liší upevněním zrcátka - lepené nebo kolejnička.
Luboš, X2 2.0Hdi, X2Break 2.0Hdi, XM Break Y4 2.5TD
bez senzoru ti nepude cyklovač na stěrače
a kdyby jenom cyklovač, taky ti nepůjde druhá rychlost stěračů a ani nebudou dobíhat do základní pozice!!
Kámoš má podobně zmrvenou X2 Activu
Kámoš má podobně zmrvenou X2 Activu
X1 break,r.v. 1995, 2.0 16V
Opel Zafira 1.8 16V,r.v.2003 modrá
Já nechával dávat zabarvený a s folií- Aterm, vyšlo mě to komplet do 10litrů jak byla pojistka ...
bez senzoru mi vůbec nepůjde cyklovač stěračů?nebo se funkce stěračů omezí jen částečně?jestli sem to dobře pochopil,musim prostě dát sklo,který jsem tam měl,aby to fungovalo jako dřív
Jo jo, přesně tak. Kámoš na svojí X2 má senzor pryč, už to tak bohužel koupil, a nejedou mu stěrače na druhou rychlost, ani nedobíhají dolů do základní pozice. Asi chtěl predešlý majitel ušetřit a dal tam obyč. sklo a normální zrcátko.
A propo, nemá někdo ten senzor na prodej? Kámoš by ho za rozumnej peníz určitě koupil, protože dojíždět stěračema dolů a pak je vypnout je celkem otrava
A propo, nemá někdo ten senzor na prodej? Kámoš by ho za rozumnej peníz určitě koupil, protože dojíždět stěračema dolů a pak je vypnout je celkem otrava
X1 break,r.v. 1995, 2.0 16V