PaM - poděkování
PaM - poděkování
Rád bych zde znovu otevřel děkovací list panu Haluzovi a přímo se mu poklonil a tisíckráte poděkoval za záchranu mé xantušky a závěru dovolené, která se udála minulou neděli odpoledne.
P.S. jestli chcete dopřát vašim koulím tak spěchejte do Brna...
P.S. jestli chcete dopřát vašim koulím tak spěchejte do Brna...
Xantia Break 2.0 HDi 80kW - bílá co vypadá jako SANITKA
Re: PaM - poděkování
Také se připojuji! Po letech jsem si opět udělal výlet s XA do Brna. Moje KOULE nikomu jinému nesvěřím!
XA I Break - 2,1TD
Tak po dnešku sa pripájam aj ja. Odborná robota a ochota... Tak by to malo byť aj u iných mechanikov. Cesta domov.... ako s vymeneným autom. Maximálna spokojnosť. Ďakujem.
Xantia HDI 2000
Nechci nosit dříví do lesa, ale byl jsem teď taky v Brně a jedním slovem paráda. Práce, rady, všechno. Díky moc!
2,0 HDi, Activa
-
Jsem rád, že PaM pořád funguje. Byl jsem naposledy u něj cca před rokem a půl a krása a spokojenost a jelikož zase sháním Xantii tak se tam asi objevím. Ono tak kam jinam
Dnes jsem se stal spokojenym zakaznikem PaM .Profesionalni pristup , rychlost mnoho informaci proste clovek ktery tomu rozumi jeste jednou dik PaMovi vsem vrele doporucuji
Dneska jsem byl skoro po 2 letech u PaMa v Brně, protože mi auto už skákalo jako koza. Když jsem jel od PaMa domů, připadal jsem si jako v dávno zapomenuté pohádce, auto krásně houpalo, jako snad ještě nikdy předtím Tímto Ti PaMe ještě jednou děkuji !
Petr
PS: Tu Světlušku jsem našel hned napoprvé, vzal jsem si radši rovnou 2 filtry
Jinak přeji všem krásný sraz, bohužel se nezúčastním , v sobotu 2/6 odjíždíme do Dolomit...jedeme Focusem , tak snad dojedeme...
Petr
PS: Tu Světlušku jsem našel hned napoprvé, vzal jsem si radši rovnou 2 filtry
Jinak přeji všem krásný sraz, bohužel se nezúčastním , v sobotu 2/6 odjíždíme do Dolomit...jedeme Focusem , tak snad dojedeme...
Naposledy upravil(a) pepe276 dne pát 01. čer 2012 10:25:46, celkem upraveno 1 x.
X1 1.9TD Break 66kW, klima, ABS, r.97
Jumpy 1.9TD 68kW, r.97
BX 1.9D 51kW, r.93
Jumpy 1.9TD 68kW, r.97
BX 1.9D 51kW, r.93
No já bych se jen opakoval,navíc jsem byl kdysi dávno snad jeden z prvních zákazníků pama z xantia clubu,to jsem ještě nevěděl do čeho jdu,ufff to byly nervy ne vážně takového druhého majstra ve svém oboru nenajdete.Je to jak to říkal milda,přijedete s xantií,pam se změní v terminátora-sejme digi snímek vaší xantie a vypíše závady a pustí se do toho
Tentokrát jsem byl se servisem opět maxi spokojen,ba ještě víc..díky pame,jen to kafe zas nebylo
Tentokrát jsem byl se servisem opět maxi spokojen,ba ještě víc..díky pame,jen to kafe zas nebylo
Subaru Forester 2.0 2002
Saxo 2000 1.1
bývavalo:X2 Berline 1.8 16V-98-LPG
Saxo 2000 1.1
bývavalo:X2 Berline 1.8 16V-98-LPG
- milda67
- Kontaktovat uživatele:
Simo nejsi sám, to kafe jsem taky nikdy neviděl i když jsem na něj slyšel samou chválu ale jinak souhlas PaM je prostě nejlepší
Xa X2, 2,0 16V 1999
Xa X2 2,0 HDi, 80kw, 2000
C5 Break 2,2 HDi Exclusive 2004
Xa X2 2,0 HDi, 80kw, 2000
C5 Break 2,2 HDi Exclusive 2004
Též se přidám k velkému díky Pamovi. Dnešní návštěva super, mnoho rad...
X2 1,8i 66Kw, r.v. 1998